Se og Hør Extra

LEVER LUKSUSLIV MED LILIAN

Den skandalise­rte tennisstje­rnen lar kjaeresten ta kontrollen over livet fremover.

- TEKST: HENRIK HUSBY FOTO: NTB, @BORISBECKE­ROFFICIAL/INSTAGRAM

Forelsket og reiseglad. En kan vel naermest si at Boris Becker (56) har vaert en vandrende katastrofe de siste årene, omgitt som han har vaert av konflikter, skandaler, konkurs og fengselsst­raff.

Han ser likevel ikke ut til å lide noen materiell nød, og lever et luksuriøst jetsetliv med kjaeresten Lilian de Carvalho Monteiro. Paret er stadig å se i flotte omgivelser rundt Middelhave­t, enten de svinger seg med festfolket på Ibiza eller koser seg på kjaerestet­ur til eksklusive Portofino i Italia.

Da de to tidligere i år besøkte den vakre kystbyen, skal paret ifølge tyske Bildt ha betalt en svaert heftig sum for noen romantiske dager. På det eksklusive hotellet ved havnen som paret hadde valgt seg, må en regne med å betale opp mot 40 000 kroner per natt – ikke inkludert frokost.

Henger på. Glamorøse Monteiro, som er datter av den tidligere forsvarsmi­nisteren i den afrikanske øystaten São Tomé og Príncipe, har aldri bekreftet alderen sin offentlig, men det antas nå at hun er i første halvdel av 40-årene.

Hun dukket opp i Boris sitt liv i 2020, og har knapt veket fra hans side siden den gang – bortsett fra når han oppholdt seg i fengselet.

Kastet ut. Boris skal opp gjennom årene ha surret bort hundrevis av millioner kroner. Konkursen og rettssaken der han ble dømt til 2,5 år bak murene for økonomisk snusk gjorde slett ikke saken saerlig bedre for den ellers så selvsikre tyskeren.

Men gjennom hele den tøffe rettssaken var kjaeresten alltid ved hans side.

Etter å ha sonet kun åtte måneder av fengselsst­raffen, ble Becker plutselig kastet ut av England før jul i fjor – med klar beskjed om ikke å vise seg i landet før høsten 2024. Siden den gang har de to vaert naermest uatskillel­ige.

Snedig plan. Lilian, som har en karriere fra finansbran­sjen, skal i tillegg til å vaere kjaereste også ha tatt rollen som en slags økonomisk rådgiver for Boris.

Ifølge Daily Mail har hun hjulpet ham å etablere et nytt selskap, som skal sikre verdiene han åpenbart rår over til tross for konkursen.

Avisen siterer også Beckers advokat, som bekrefter at hvis de to velger å gifte seg, så kan det hindre at kreditoren­e får slått kloa i det tennisstje­rnen måtte ha av midler fremover.

 ?? ?? GLAMORØST: Portofino i Italia har gjennom tiår vaert en kostbar og yndet destinasjo­n for de rike og vellykkede.
GLAMORØST: Portofino i Italia har gjennom tiår vaert en kostbar og yndet destinasjo­n for de rike og vellykkede.
 ?? ?? SØT FEIRING: Lilian overrasket kjaeresten med kake da Boris fylte 56 i slutten av november.
SØT FEIRING: Lilian overrasket kjaeresten med kake da Boris fylte 56 i slutten av november.
 ?? ?? Gifter seg for pengene?
GOD STØTTE: Elegante Lilian sammen Boris Becker i motebyen Milano, tilsynelat­ende uten en eneste bekymring i livet.
Gifter seg for pengene? GOD STØTTE: Elegante Lilian sammen Boris Becker i motebyen Milano, tilsynelat­ende uten en eneste bekymring i livet.
 ?? ?? STOLT AV SØNNEN: For 87 år gamle Elvira Pisch har Boris alltid vaert en kjernekar. – Alltid godt å se mamma smile, skrev Boris da han delte dette bildet i oktober.
STOLT AV SØNNEN: For 87 år gamle Elvira Pisch har Boris alltid vaert en kjernekar. – Alltid godt å se mamma smile, skrev Boris da han delte dette bildet i oktober.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway