Se og Hør Extra

HET FLØRT MED UNG SKJØNNHET

«Mission Impossible»-stjernen er på et privat oppdrag som ikke virker umulig: Å sjarmere den russiske skjønnhete­n Elsina.

- TEKST: ERIK NODLAND FOTO: NTB, @ ELSINA_K/INSTAGRAM

Tom Cruise storkoste seg på fest

Styrtrik eksmann. Superstjer­nen Tom Cruise (61) har han funnet en enklere måte å mingle med Russlands elite på. Like før jul ble han observert på en fest i Mayfair i London, hvor han hygget seg sammen med den russiske sosietetsk­vinnen Elsina Khayrova (36).

Vakre Elsina er datteren til en høytståend­e russisk politiker og Putin-venn, og har tidligere vaert gift med en styrtrik diamant-handlende oligark.

– Tom og Elsina fremsto som et par, forteller en gjest på det russiske arrangemen­tet til Daily Mail.

– Han virket forelsket i henne, legger kilden til.

Ønsket ikke bilder. – Cruise var veldig hyggelig – han ble stadig spurt om bilder, men sa høflig nei. Til slutt måtte DJ-en kunngjøre på russisk at Cruise ikke ønsket bilder, forteller Daily Mails kilde.

Cruise og Khayrova skal ha forlatt arrangemen­tet sammen i de tidlige morgentime­ne.

Ellevill rikdom. Elsina er i dag britisk statsborge­r, og har to barn. Hun var tidligere gift med den russiske forretning­smannen Dmitry Tsetkov (43).

Sammen levde de i sus og dus på en herregård verdt over 300 millioner kroner i Surrey sør for London. Når storbyen lokket, kunne de bo i huset de eide der – taksert til 250 millioner kroner.

Paret eide også eiendommer i Dubai og på Kypros, i tillegg til flotte biler, dyre smykker og en heftig kunstsamli­ng med en milliardve­rdi.

Vesker til 14 mill. Bruddet deres var ikke av det hyggelige slaget. Samtidig som Elsina søkte om skilsmisse, skal hun ifølge avisa The Telegraph ha fått overført en del av verdiene deres til moren sin før ektemannen skjønte hva som skjedde.

Så sent som i vår sto hun i retten og nektet for at hun hadde stukket unna en samling designerve­sker til en verdi av over 14 millioner kroner.

– Pass på! Elsinas eksmann Tsetkov har kommet med en advarsel til Cruise.

– Uansett hvem hun er sammen med, Tom Cruise eller noen andre, skal den personen vaere klar over at hun liker de finere tingene i livet, og har en dyr smak. Tom burde holde øynene åpne – og lommeboka vidåpen, sa han til Daily Mail.

 ?? ?? 1998
BERØMTE EKSKONER: Tom Cruise har vaert gift med både Nicole Kidman
(56) fra 1990 til 2001 og Katie Holmes (44) fra 2006 til 2012.
1998 BERØMTE EKSKONER: Tom Cruise har vaert gift med både Nicole Kidman (56) fra 1990 til 2001 og Katie Holmes (44) fra 2006 til 2012.
 ?? ?? 2005
2005
 ?? ??
 ?? ?? Eksmannen advarer
Eksmannen advarer
 ?? ?? FROM RUSSIA WITH LOVE: Tom Cruise har blitt observert i heftig flørt med den russiske sosietetsk­vinnen Elsina Khayrova.
FROM RUSSIA WITH LOVE: Tom Cruise har blitt observert i heftig flørt med den russiske sosietetsk­vinnen Elsina Khayrova.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway