Se og Hør Extra

Viktig å skape trygghet for barna

-

kona, og fryktet at det blir tomt i huset når barna flytter.

– For vår del er det jo ikke så lenge til heller. For Magnus og Ingrid er nesten to år fra hverandre i alder, men Magnus går jo bare ett år under på skolen, la han til.

Godt rustet. Men selv om kronprinsp­aret har gruet seg til barna flytter ut, er de nok trygge på at barna er klare for den store verden. Sammen har de skapt en trygg og god oppvekst for både Ingrid, Magnus og storebror Marius Borg

Høiby (26), nettopp for at de skal vaere godt rustet for voksenlive­t.

– Det som er viktig for oss, er å skape mest mulig trygghet for Ingrid, og i og for seg for alle tre barna. Men samtidig er det en offentlig side til livene våre som vi må forholde oss til også. Så det er den balansegan­gen vi lever med, har kronprinse­n sagt til NRK om barnas oppdragels­e.

Foreldrene har vaert opptatt av at alle barna skulle få en arena hvor de opplever mestring og hvor de kan føle glede.

Kronprinsp­aret har dessuten vaert opptatt av å gi Marius, Ingrid og Magnus en så vanlig oppvekst som mulig.

Tette bånd. Selv om alle barna snart har forlatt redet, er og blir båndene til foreldrene svaert sterke. Familien er sammensvei­set, og de vil garantert ha mye med hverandre å gjøre selv om de ikke bor sammen.

Ja, bare se på eldstemann! Marius flyttet ut for flere år siden, men har likevel vaert mye hjemme på Skaugum – både til hverdags og fest. Og ved de to siste bruddene med kjaerester, har veien til å flytte hjem til mamma vaert kort.

Flyttet ut. Ingrid flyttet som allerede nevnt ut tidligere i høst, og nå går ferden til nord hvor hun skal gjennomfør­e førstegang­stjenesten.

Vi vet ikke hva slags plan prinsessen har etter at hun er ferdig i forsvaret, men hun har gitt uttrykk for at hun ønsker å studere i utlandet, som hennes far gjorde. Men uansett hva hun måtte bestemme seg for, og hvor langt unna hun

 ?? ?? FAMILIELIV: Kronprinsp­aret har gjort alt de kan for at de tre barna skulle få en så normal og trygg oppvekst som mulig.
Her stiller de alle fem opp til fotografer­ing i hagen hjemme på Skaugum i 2007.
FAMILIELIV: Kronprinsp­aret har gjort alt de kan for at de tre barna skulle få en så normal og trygg oppvekst som mulig. Her stiller de alle fem opp til fotografer­ing i hagen hjemme på Skaugum i 2007.
 ?? ?? FØLGER RASKT ETTER: Magnus er snart ferdig på skolen – og kanskje følger han etter Ingrid i militaeret?
FØLGER RASKT ETTER: Magnus er snart ferdig på skolen – og kanskje følger han etter Ingrid i militaeret?
 ?? ??
 ?? ?? VANLIG OPPVEKST: – Vi har vaert opptatt av at oppveksten til alle tre barna skal vaere så vanlig, om det går an å bruke det litt teite uttrykket, som mulig. har kronprinse­n sagt til NRK. Her er de med hele familien i 2013.
VANLIG OPPVEKST: – Vi har vaert opptatt av at oppveksten til alle tre barna skal vaere så vanlig, om det går an å bruke det litt teite uttrykket, som mulig. har kronprinse­n sagt til NRK. Her er de med hele familien i 2013.
 ?? ?? LESESTUND: Kronprinse­ssen er en lesehest, og har hatt mange koselige lesestunde­r for barna. «Brødrene Løvehjerte» har vaert en favoritt i alle år – men her i 2006 var det nok en mindre skummel bok som ble lest.
LESESTUND: Kronprinse­ssen er en lesehest, og har hatt mange koselige lesestunde­r for barna. «Brødrene Løvehjerte» har vaert en favoritt i alle år – men her i 2006 var det nok en mindre skummel bok som ble lest.
 ?? ?? VANLIG GJENG: Familien har forsøkt å spise middag sammen så ofte som mulig. Dette bildet fra en slik familiemid­dag delte kongehuset på sosiale medier under pandemien.
VANLIG GJENG: Familien har forsøkt å spise middag sammen så ofte som mulig. Dette bildet fra en slik familiemid­dag delte kongehuset på sosiale medier under pandemien.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway