Se og Hør Extra

… OG SNART ER DET MAMMAS TUR

- TEKST: ANDERS ELLINGSEN ael@aller.no FOTO: ESPEN SOLLI OG ANDERS ELLINGSEN

rurgen jobber på – og i døra står 47-åringens mamma og følger nøye med.

– Det er faktisk min tur neste gang. Jeg skal gjøre samme inngrep rett etter jul! sier Wenche Steen (71) til Se og Hør.

«Litt er lov». – I vår familie er vi ganske åpne for å gjør ting innenfor en viss grense. Jeg mener det må vaere lov å fikse litt på utseende, bare man er og ligner på seg selv etter inngrepene. Små justeringe­r for å beholdt sitt freshe utseende mener jeg er helt greit, sier den tidligere modellen.

Covid-kilo. – Jeg har levd av utseende nesten hele livet, og er vant til at jeg ser ut på en viss måte. Men så kom covid-tiden, og plutselig hadde det kommet til noen kilo her og der – som jeg ikke klarer å få bort igjen, sier Wenche som er daglig leder og eier av Hud og Hår klinikken i Oslo.

Hun har også vaert sjef for en rekke kjente magasiner. I 1974 ble hun kåret til «Miss Europa».

– Vi har jobbet litt med dr. Leonard over tid, og stoler 100 prosent på ham, sier 71-åringen.

Ny rumpe. Så er sønnen ferdig med fettsuging­en. Og klar for neste – noe oppsiktsve­kkende – inngrep!

– Ja, når jeg først er i gang, tenkte jeg at jeg kunne slå to fluer i en smekk og fikse en annen ting som har plaget meg, avslører Thomas.

– Nå skal kirurgen flytte alt det overflødig­e fettet fra midjen, bak til rumpeballe­ne mine. Så man kan godt si at jeg får ny rumpe til jul, sier Jakten-bonden og ler litt anspent.

På’n igjen. Han og dr. Leonard har på forhånd bestemt hvordan den nye bakdelen skal se ut. Og nå ligger mange sylindre klare på rekke og rad med fett som skal injiseres tilbake i kroppen.

Kirurgen starter opp den sugerørlik­nende maskinen igjen – og etter intenst arbeid i et par timer, er resultatet klart.

Thomas reiser, seg og sprader litt forsiktig rundt, som om han naermest bare hadde tatt en lett treningsøk­t.

Kan ikke sitte på 3 uker. – Jeg må si jeg er veldig spent på å se hvordan min nye rumpe ble. Dette er som sagt noe som har plaget meg i veldig mange år. Så dette blir litt av en julegave! sier Steen spent.

Kirurgen har dog noen nyheter som bonden ikke var 100 prosent oppdatert på …

– Thomas, du bør egentlig ikke sitte på rundt tre uker. I så fall bare ytterst på kanten av stolen, og sove på magen eller på siden, sier Leonard.

Hemmelig pris. – Det blir en utfordring for meg som driver en stor gård, og kjører både traktor og gårdsbiler hele tiden, sier Steen.

– Men hva gjør man ikke for å se bra ut, sier 47-åringen med et smil.

Verken klinikken eller bonden er spesielt interesser­t i å fortelle hva slike inngrep koster. Prisen vil variere veldig, avhengig av hvilke inngrep som ønsker utført.

Og selv om mamma i likhet med sønnen snart skal fettsuges, har hun ingen hemmelig plan med å forstørre andre deler av kroppen med det overflødig­e.

– Nei, det får holde med at Thomas fikk ny rumpe til jul, sier Wenche Steen.

 ?? ?? VENTER PÅ TUR: – I vår familie er vi ganske åpne for å fikse litt på utseende innenfor en viss grense, sier Wenche Steen. Hun var til stede da sønnen ble operert – og snart er det hennes tur til å legge seg på operasjons­bordet.
VENTER PÅ TUR: – I vår familie er vi ganske åpne for å fikse litt på utseende innenfor en viss grense, sier Wenche Steen. Hun var til stede da sønnen ble operert – og snart er det hennes tur til å legge seg på operasjons­bordet.
 ?? ?? DELER ALT: – Vi krangler så busta fyker. Men egentlig er vi verdens beste venner – og samboere, sier mor og sønn Steen.
DELER ALT: – Vi krangler så busta fyker. Men egentlig er vi verdens beste venner – og samboere, sier mor og sønn Steen.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway