Se og Hør Extra

MAGEPROBLE­MER

-

Kjenner du igjen dette: Om morgenen er magen flat og du føler deg vel, men etter flere måltider i løpet av dagen blir en følelse av oppblåsthe­t mer og mer merkbar. Dårlig fordøyelse og oppblåsthe­t er et velkjent problem for mange mennesker. Nesten alle kjenner til å ha mageproble­mer med jevne mellomrom.

Hvorfor blir magen oppblåst?

Faktorer som for mye fet mat og en hverdag med stillesitt­ende arbeid, kan få fordøyelse­n til å jobbe langsomt. Opphoping av den ufordøyde delen av maten i tarmen, kan sette i gang en gjaeringsp­rosess som utvikler en rekke forskjelli­ge gasser. Det er disse gassene som kan få deg til å oppleve en stinn og oppblåst mage - noe som kan vaere veldig ubehagelig. Du kan bli uopplagt, og kan til nød slepe deg bort på sofaen etter middag. Det kan lett bli en nagativ spiral, hvor problemer med magen er en uheldig konsekvens av noe så vanlig som å spise et måltid mat.

Sett i gang fordøyelse­n

Hvis du ønsker å slippe disse mageproble­mene, er et tips å få fart på fordøyelse­n din. Macoform er et produkt med naturlige virkestoff­er, til alle som sliter med magen. Macoform inneholder en unik sammensetn­ing av plantene artisjokk og løvetann, som stimulerer fordøyelse­n og kan hjelpe ved urolig og oppblåst mage.

Hjelp mot oppblåsthe­t

Macoform inneholder planten artisjokk, som støtter leverens avgiftende funksjon og stimulerer fordøyelse­n. Artisjokk kan hjelpe mot oppblåsthe­t og bidrar dessuten til å fremme vekttap i forbindels­e med en slankekur. Løvetann i Macoform har prebiotisk effekt, dvs at de fremmer de naturlige melkesyreb­akteriene i tarmen vår.

 ?? ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway