Se og Hør Extra

TILBAKE ETTER TØFF TID

-

Hvem: Jan Frode og Olaug Bollestad Hva: Ektefeller

Godt humør. Den populaere KrF-lederen Olaug Bollestad (62) og ektemannen Jan Frode (64) har vaert med i «Sofa» tidligere. Men etter forrige sesong har de vaert igjennom litt av en prøvelse: Jan Frode fikk nemlig hjerneslag, og Olaug trodde at hun mistet ham.

Det gikk heldigvis bra. Men at det var en påkjenning også for henne, var det ingen tvil om. Dagen etter han kom hjem fra sykehuset, besvimte hun nemlig i dusjen – av utmattelse. Etter en sykmelding kom hun seg tilbake til valgkampen, og nå er hun og Jan Frode klare for å slippe TV-seerne inn i stua igjen.

Hvem: Mari, Aslak, Stinius og Scott Maurstad Hva: Mor og sønner

Blide og kjekke. Det er nok ikke mange som kan skryte av å ha tre så talentfull­e barn som det Mari Maurstad (66) har. Og når Aslak (31), Stinius (29) og nygifte Scott (35) samler seg i mammas sofa, blir det gøy for TV-seerne i de tusen hjem.

– Se på denne utrolig blide og kjekke familien! Vi har fått lov til å vaere med på en sesong til av «Sofa»! Hurra, skrev mamma Mari stolt på Instagram. Og i kommentarf­eltet er det tydelig at folk gleder seg svaert til å se TV sammen med dem igjen

Hvem: Niklas og Benjamin Silseth Baarli Hva: Ektefeller

Kosehund. Også «Farmen»-programled­er Niklas (34) og psykologek­temannen Benjamin (32) har vaert med i «Sofa» før, sammen med den sjarmerend­e hunden Bjarne (11). Bjarne er også en hund etter TV, selv om han kanskje ikke har så mange kommentare­r å komme med … Men Bjarne får uttrykt seg gjennom sin egen Instagram-konto: @bjarnethed­oodle.

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway