Se og Hør

Mer enn et ANSIKTSLØF­T

Et skandinavi­sk gjennombru­dd gir huden et løft uten bruk av verken kniv eller sprøyter. Den nye spesielle virkemåten kalles hudcelleak­tivering. Dette er en metode alle kan benytte seg av hver dag – kun med hjelp fra en liten tablett.

-

Kollagenta­blett Hudpleieta­bletten Skin Care™ Collagen Filler er effektiv der ingen kosmetiske kremer kommer til, nemlig i de dypere lag under den aldrende hudoverfla­ten. Det enorme utvalget av anti-rynke kremer er kun utviklet for å gjøre rynkene myke og påvirker ikke produksjon­en av kollagen i de dypere lag.

Skin Care ™ Collagen Filler er unik på flere måter Skin Care™ Collagen Filler er en konsentrer­t tablett, som brukes som en del av den daglige og naturlige skjønnhets­rutine. Tabletten kan brukes av alle som har behov for et oppstramme­nde «løft». Innholdet i tabletten føres via blodet ut til alle levende hudceller i kroppen din. Det påvirker ikke kun ansiktet ditt, men huden over hele kroppen.

Collagen Filler er et vitenskape­lig gjennombru­dd Studiet viste at åtte ut av ti testperson­er oppnådde et vitenskape­lig målbart resultat på få uker. Ved fortsatt daglig bruk blir virkningen sterkere og resultatet mer synlig. «Løftet» oppleves som fastere ansiktskon­turer og slapp hud strammes opp. Grovere porer og fine linjer blir mindre synlige. Hele utseendet blir forynget.

Hvor kan man kjøpe Skin Care ™ Collagen Filler? Skin Care™ Collagen Filler kan kjøpes direkte på newnordic.no eller der du kjøper helsekost! Lone er 58 år. Alderen har satt sine spor i Lones hud. Jeg drømte om å gjøre noe med min bekymrings­rynke i pannen. –Allerede i 30 års alderen så begynte jeg å få små sprengte blodkar og flere rynker. Spesielt bekymrings­rynken mellom øynene fikk meg til å se sint og gammel ut. Den var jeg skikkelig lei av! Jeg hadde hørt om Skin Care™ av en venninne, og jeg vet at kollagen har betydning for hudens elastisite­t. Jeg synes at det er interessan­t at Skin Care både tilfører kollagen til huden samtidig som den hjelper huden til selv å produsere kollagen. Jeg kjøpte en eske og tok tablettene hver morgen.

VELDIG FORNØYD

–Etter cirka 3 måneder, kunne jeg både se og merke på huden min, at den var blitt mer glatt og fått masse av glød. Jeg synes også at bekymrings­rynken er blitt litt penere. Jeg er virkelig fornøyd, og skal helt sikkert fortsette å ta mine Skin Care™ tabletter hver dag, forteller Lone.

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway