Se og Hør

Takk for alt – pappa!

– Husk å komme på besøk, skriver «Friends»stjernen i en hyllest til sin avdøde pappa.

- TEKST: CAROLINE COMPTON FOTO: NTB, @JENNIFERAN­ISTON/INSTAGRAM

Forlatt som liten. Jennifer Aniston (53) kan takke koronapand­emien for at hun ble venn med faren sin igjen. Da samfunnet var nedstengt, begynte hun nemlig å snakke med ham på telefon nesten hver eneste dag.

Dermed fikk de et godt forhold de siste årene han levde. Da han døde i november, ble det en ektefølt sorg.

– Du var et av de vakreste menneskene jeg kjente. Jeg er så takknemlig for at du fløy opp til himmelen i fred – og uten smerter, skrev «Venner for livet»-stjernen i en hyllest av faren på Instagram.

Ante ingen ting. John Antony Aniston forlot Jennifer og hennes mor, Nancy Dow da den lille jenta var 10 år. Det preget henne i mange år etterpå.

– Jeg dro i et bursdagsse­lskap. Da jeg kom tilbake, sa mamma «Faren din kommer ikke hjem på en stund», fortalte Jennifer selv til Rolling Stone i 1999.

Jennifer hadde ikke visst noe om foreldrene­s problemer. Og det tok et helt år før hun så ham igjen. I voksen alder forsøkte hun å tilgi faren, men lenge hadde de bare et høflig og avmålt forhold.

Overlykkel­ig. Men dette forandret seg under koronakris­en – da hele verden ble snudd på hodet. Jennifer begynte nemlig å ringe til faren sin.

– De har snakket sammen nesten hver eneste dag. Og det er ikke bare korte samtaler. Jennifer har skjønt at livet er kort, og at hun vil at forholdet til John skal være så godt som mulig. Han er overlykkel­ig over at de er gjenforent, sa en kilde til Daily Mail.

Hyllet på scenen. John Aniston ble født på Kreta, men kom til

USA som barn. Han var selv skuespille­r, og er best kjent for rollen som Victor Kiriakis i såpeserien «I gode og onde dager».

I juni hedret Jennifer ham under Emmy-utdelingen for såpeoperae­r. John kunne ikke være til stede for å ta imot hyllesten, men han fulgte garantert med på TV.

Nå håper datteren at han vil fortsette å følge med på henne.

– Takk for alt, pappa. Jeg elsker deg for evig. Ikke glem å komme på besøk, skrev Jennifer på Instagram.

 ?? ?? STJERNE: Da Jennifer fikk stjerne på Hollywood Walk of Fame i 2012, var pappa John med. Den gang hadde de et avmålt forhold.
ANTE INGEN TING: Jennifer Aniston var ti år gammel da faren plutselig forlot henne og moren hennes – helt uten forvarsel. Her er de fotografer­t sammen før han stakk.
STJERNE: Da Jennifer fikk stjerne på Hollywood Walk of Fame i 2012, var pappa John med. Den gang hadde de et avmålt forhold. ANTE INGEN TING: Jennifer Aniston var ti år gammel da faren plutselig forlot henne og moren hennes – helt uten forvarsel. Her er de fotografer­t sammen før han stakk.
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ?? Jennifer å få faren AVMÅLT: Da hun ble voksen, forsøkte ble ikke noe klokere. til å forklare hvorfor han stakk – men i 1995.
Her er de på Emmy-utdelingen for såpeserier
Jennifer å få faren AVMÅLT: Da hun ble voksen, forsøkte ble ikke noe klokere. til å forklare hvorfor han stakk – men i 1995. Her er de på Emmy-utdelingen for såpeserier
 ?? ?? GODE VENNER: De siste årene pappa John Aniston levde, fant han og Jennifer tilbake til hverandre. Her er et bilde «Friends»-stjernen selvhar lagt ut på nett.
GODE VENNER: De siste årene pappa John Aniston levde, fant han og Jennifer tilbake til hverandre. Her er et bilde «Friends»-stjernen selvhar lagt ut på nett.
 ?? ?? I PAPPAS FAVN: Da faren døde, delte Jennifer flere minner fra livet med ham – blant annet dette babybildet av seg selv.
I PAPPAS FAVN: Da faren døde, delte Jennifer flere minner fra livet med ham – blant annet dette babybildet av seg selv.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway