Se og Hør

UKENS HEDER

THERESE JOHAUG / NYGIFT SKIDRONNIN­G

-

Lykken er komplett. – Det blir fest på bygdevis. Ja, det blir en helvetes fest! Ordene kom fra den vanligvis så avmålte og forsiktige langrennsd­ronningen Therese Johaug (36) – i forkant av forrige helgs bryllup. Og Therese tok ikke munnen for full.

Tre dager til ende. For Dalsbygda-jentas bryllup hadde absolutt alt. Kjendisfor­lovere og venner sto i kø, det ble førfest i hjembygda, og etter at hun endelig hadde fått drømmeprin­sen Nils Jakob Hoff (38) – spilte Staysman opp til dans på lokalet.

Hele tre dager til ende bød ekteparet på ekte bryllupsgl­ede.

Sjeldent innblikk. Therese er fortsatt hele Norges gulljente – selv om hun la skiene på hylla i mars 2022.

– Jeg er så takknemlig for alt idretten har gitt meg, sa hun den gang – og avslørte at hun ønsket å bli mamma. Og det ble hun på selveste 17. mai i år.

Selv om Therese har delt bilder av både barnehånd og trilletur, har det likevel vært ganske stille fra familien. Men nå kan vi alle glede oss over de flotte blinkskudd­ene fra feiringen på vintervakr­e Røros – og de fantastisk­e bildene kan du se lenger bak i dette bladet.

Tilbake på landslaget? Nå håper også hele Norge at hun skal gjøre comeback på landslaget – til ski-VM i Trondheim i 2025.

– Therese sa at hun «savner det her SÅ mye» da jeg traff henne på VM-stadion. Det lukter comeback, sa konkurrent­en Frida Karlsson nylig.

Ukens heder går til nygifte Therese Johaug – som raust delte sin store dag med hele Norge.

Ukens heder innebærer en donasjon på 500 kroner i navnet til mottakeren, til Se og Hør fondet for barn med kreft.

 ?? ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway