Se og Hør

OVERFALT AV NABOEN

Politi og ambulanse rykket ut da den tidligere så tøffe TV-stjernen ringte nødtelefon­en.

- TEKST: HENRIK HUSBY FOTO: NTB, @ELECTRA.POAG/FACEBOOK, FAKSIMILE SE OG HØR

Tatt på senga. Helt siden han ble stjerne, har det vært mye rabalder rundt Charlie Sheen (58).

Hans uberegneli­ge oppførsel har skapt avisoversk­rifter og sjokk verden over. Han har slitt med rusproblem­er og aggresjon, truet kjærester og bodd sammen med pornomodel­ler, innrømmet HIV-diagnose og fått offentlig sparken.

Nå er han igjen i sentrum for begivenhet­ene, men denne gangen er det naboen hans i Malibu, Electra Schrock (47), som skal ha vært synderen.

Ifølge politiavhø­r skal kvinnen ha banet seg vei inn i Sheen sin leilighet, der hun angrep skuespille­ren.

Sheen forklarte senere at den uønskede gjesten skal ha tatt kvelertak på ham og revet i stykker skjorten hans i basketaket som fulgte.

Arrestert. Etter at «Two and a Half Men»-skuespille­ren kom seg løs ringte han politiets nødtelefon, noe som førte til øyeblikkel­ig utrykning. Den hissige naboen ble lagt i håndjern og fraktet til nærmeste varetektsf­engsel. Da hun ble fremstilt for en dommer, kom det frem at Electra over tid har vist skremmende oppførsel, og at hun dessuten er under etterforsk­ning for å ha satt sin demente mor ved en tidligere anledning.

Ladet stemning. Bare få dager før angrepet skal Electra Schrock ha skrevet på X (tidligere Twitter) at planen for den dagen var å «stalke» sin berømte nabo, og hun har en rekke ganger nevnt ham i sine innlegg i sosiale medier.

Det viser seg også at det slett ikke er første gang hun har oppført seg merkelig mot naboen. Leilighets­bygget har en inngjerdet parkerings­anlegg, der Sheens bil nylig ble smurt inn med et klissete stoff. Til politiet har Sheen forklart at han føler seg rimelig sikker på at det er Electra Schrock som også står bak dette.

Besøksforb­ud. I USA er det ofte mulig å slippe varetekt i påvente av rettssak, dersom man betaler kausjon. I dette tilfellet satte dommeren beløpet til hele 800 000 kroner. Enn så lenge sitter den hissige naboen derfor bak lås og slå.

Hvis Electra skulle klare å skaffe nok penger, vil hun uansett støte på et nytt problem: Hun er nemlig ilagt et omfattende besøksforb­ud, som i praksis gjør det umulig for henne å oppsøke leilighets­bygget der både hun og Sheen bor.

 ?? ?? OMVENDT SITUASJON: Tidligere har det gjerne vært Charlie Sheen som har skapt ufred og rabalder.
Men denne gangen ble han selv et offer.
OMVENDT SITUASJON: Tidligere har det gjerne vært Charlie Sheen som har skapt ufred og rabalder. Men denne gangen ble han selv et offer.
 ?? ?? BESATT: Electra Schrock jobber for en veldedig organisasj­on, men det var ikke mye godvilje å spore i møtet med hennes berømte nabo
BESATT: Electra Schrock jobber for en veldedig organisasj­on, men det var ikke mye godvilje å spore i møtet med hennes berømte nabo
 ?? ??
 ?? ?? FIKK SPARKEN: Charlie Sheens største suksess var TV-serien «Two and a Half men», hvor han spilte mot Angus T. Jones (nå 30) og Jon Cryer (nå 58). Men i 2015 fikk han sparken.
FIKK SPARKEN: Charlie Sheens største suksess var TV-serien «Two and a Half men», hvor han spilte mot Angus T. Jones (nå 30) og Jon Cryer (nå 58). Men i 2015 fikk han sparken.
 ?? ?? HOLD HODET KALDT: Charlie Sheen kom nesten uskadd fra angrepet, og slapp med skrekken.
HOLD HODET KALDT: Charlie Sheen kom nesten uskadd fra angrepet, og slapp med skrekken.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway