Se og Hør

DAGENS SVENSKE

Hørt om svensken som malte huset sitt i en voldsom fart fordi han ville bli ferdig før malingen tok slutt…

-

Hørt i Sverige:

– Men, Gösta, spiser du suppe med kniv?

– Ja, jeg fant ikke gaffelen!

Damen i Malmö gikk til kjøreskole­n og sa: – Det er ikke nødvendig at jeg tar så mange kjøretimer, bare såpass at jeg kan kjøre barna til skolen!

– Jeg glemmer aldri mitt første kyss.

– Var det så spesielt?

– Ja, han hadde sigaretten i munnen!

– Jeg klarer ikke dette mer, sa han til en venn. – Hva da? – Den fordømte bingoen! Etter at kona begynte å spille, gir hun seg aldri før hun får fem nummer på rad!

Hørt om svensken som var så lei av fisk at han hadde pølser i akvariet?

– Liker du den nye hybelen din? – Jo da. Men vertinnen er så nærsynt at jeg måtte legge frem vielsesatt­esten for å få lov til å ta med kontrabass­en min inn!

Hvorfor svensker ikke kan spise sylteagurk­er?

De får ikke hodet ned i glasset!

Hun kom hjem fra en handletur i byen og sa til mannen: – Jeg har en god og en dårlig nyhet, hva vil du høre først? – Den gode… – Ok, airbagen fungerte!

Skrik fra nabo:

– Slutter du ikke å spille trompet snart, blir jeg gal! – Du er gal, jeg sluttet for en halvtime siden!

Hørt i Sverige: – Er du ikke snart ferdig med å fylle den saltbøssen? – Ikke mas! Du skulle prøve selv – de hullene er jo så bitte små!

Han til henne:

- Du er altså døv for mine hete bønner, Gerd?

- Ja.

- Og jeg som nettopp har sett på en så nydelig minkpels til deg.

- Vel, jeg er jo ikke stokk døv!

Knut hadde brutt forlovelse­n med Kari og vennene lurte på hvorfor. - Jo, sa han. Hun var ikke spesiell vakker og hadde heller ikke penger. Og hun var jo mye eldre enn meg. Hus maste og kranglet alltid. Og da hun så giftet seg med en annen kar, sa jeg fra at nå fikk nok være nok!

Hørt i retten:

- Du er anklaget for å ha slått din kone i hodet med et bordben. Hvorfor gjorde du det? - Jeg orket ikke å løfte hele bordet!

– Du som jobber i teater, kan vel skaffe meg noen gratisbill­etter? – Ja, hvis du som er i bank kan skaffe meg litt penger!

 ?? ?? Send bilde og kupong til Se og Hør - 5 feil, pb 1163 Sentrum, 0107 OSLO. Poststempl­es senest 17. januar. Merk konvolutte­n «T2»
Send bilde og kupong til Se og Hør - 5 feil, pb 1163 Sentrum, 0107 OSLO. Poststempl­es senest 17. januar. Merk konvolutte­n «T2»
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway