Se og Hør

Falt pladask på første date

Han oppdaget Emilie på TV, tok sjansen – og sendte henne en melding. Allerede på første date ble det klart at de var ment for hverandre.

- TEKST: LINA HEKKLI FOTO: MORTEN EIK, TV 2, @EMILIENUTR­ITION/INSTAGRAM

Stort savn. Tidligere blogger og mat-influenser Emilie Nereng (28) er en av kjendisene som i disse dager skaper liv og røre på «Farmen kjendis». På TV kan man se at Emilie tok godt vare på dyrene på gården, og bidro iherdig til å få ukesoppdra­gene i land.

Men oppholdet var også tøft for nyforelske­de Emilie – hun savnet samboeren Michael Hansson (33).

– Jeg slet med voldsom hjemlengse­l, og hadde et stort savn til gutta mine her hjemme, sier Emilie og smiler bort mot kjæresten, og hunden Eddie som sitter mellom dem i sofaen.

– Misunnelig. Paret har vært sammen siden høsten 2022, da de møttes på en høyst utradisjon­ell måte. Michael hadde fulgt med på «Kompani Lauritzen», der Emilie var deltaker, og likte det han så.

– Jeg tenkte at hun var «hel ved», og var ordentlig misunnelig på han som var forlovet med henne, innrømmer Hansson.

Tok kontakt etter brudd. Emilie var på denne tiden forlovet, men da nyheten kom om at hun igjen var ledig på markedet, nølte ikke Michael med å ta kontakt.

– Da sendte jeg en melding til guttegrupp­a, der jeg skrev «da slipper jeg å tenke mer på det, her er kona». Jeg tenkte at hun hadde en energi som passet med meg, sier Hansson og må le ved tanken på at de i dag er forlovet.

Ble nysgjerrig. Han tok mot til seg og skrev en melding til Emilie. Han regnet ikke med å høre noe mer, men det var noe ved Michaels melding som vekket hennes nysgjerrig­het.

– I den perioden fikk jeg rundt 20 sjekkemeld­inger om dagen, og jeg hadde ikke svart på noen. Men Michaels beskjed var så lett og fint skrevet, og jeg tenkte at vi kom til å ha det gøy sammen, sier Emilie.

Umiddelbar kjemi. Allerede på første date sa det pang.

– Det er den beste daten jeg har vært på i hele mitt liv. Og han var jo så kjekk, så innerst inne visste jeg at jeg ville treffe ham igjen med en gang,

smiler Emilie.

Overrasket kjæresten. Se og Hør møter paret i deres hjem på Grünerløkk­a i Oslo. Den lille leilighete­n er nylig pusset opp – en overraskel­se som holdt Michael travel mens kjæresten var bortreist på «Farmen».

– Jeg savnet henne ekstremt, men det som drev meg fra dag til dag var oppussings­prosjektet her hjemme. Jeg ville at hun skulle komme hjem til en plettfri og nyoppusset leilighet, sier Michael og legger armen rundt kjæresten.

Hjertelig gjenforeni­ng. Nereng var fra seg av begeistrin­g da hun kom hjem og så den lekre leilighete­n, men aller best var det å se Michael.

– Jeg ville komme meg raskest mulig tilbake til livet jeg hadde savnet. Vi dro rett hjem hit, spiste pizza og skravlet hele natten. Det var en av de fineste dagene i mitt liv, minnes Emilie.

Ned på kne. For Michael var det ingen tvil om at han hadde funnet kvinnen i sitt liv. Få uker etter «Farmen kjendis»-innspillin­gen gikk han ned på kne.

– Vi har det veldig bra sammen, og jeg var sikker på at jeg ville gifte meg med henne. Emilie beriker livet mitt med positiv energi, slår han fast.

Felles prosjekt. Nylig tok paret forholdet i en ny retning når de startet den felles podcasten «Hvem er jeg?», der de får med seg kjente mennesker til en prat om personligh­et. Med seg inn i studio har de flere ord som andre har uttalt om gjesten, og som så blir tema for diskusjon.

– Vi diskuterer hva de kjenner seg igjen i, hva som kanskje er misforståt­t, og hva som er gjenstand for fordommer. Vi snakker rett og slett med dem om hva folk mener, og hvordan de ser seg selv, forklarer Hansson som til daglig driver sitt eget kommunikas­jonsfirma.

For Emilie blir podcasten noe helt nytt som hun ser frem til.

– Alle har en historie å fortelle, og jeg gleder meg til å snakke med gjestene. Jeg tror dette blir noe veldig spennende å gjøre sammen.

Røper bryllupspl­aner. I tillegg til podcastinn­spilling deler Emilie oppskrifte­r og mat-inspirasjo­n på Instagram, og er i ferd med å utvikle en ny matapp med oppskrifte­r og kostholdsr­åd. Innimellom alle prosjekten­e finner Emilie og Michael også tid til å planlegge bryllupet sitt. Sommeren 2025 blir de mann og kone. Den kommende bruden drømmer om å gi kjæresten sine løfter i varme omgivelser omgitt av sine nærmeste.

– Vi har lyst til å gifte oss i utlandet, kanskje Kroatia. Jeg vil at det skal bli en skikkelig fest, at ingen legger seg og at vi bare er oppe og synger og danser hele natta.

 ?? ??
 ?? ?? INSPIRERT AV «FARMEN»: På TV-gården besto kostholdet av naturlige ingrediens­er som poteter og egg. Emilie ble inspirert til å lage en «Farmen»-salat som hun deler med sine følgere – og selvfølgel­ig Michael.
INSPIRERT AV «FARMEN»: På TV-gården besto kostholdet av naturlige ingrediens­er som poteter og egg. Emilie ble inspirert til å lage en «Farmen»-salat som hun deler med sine følgere – og selvfølgel­ig Michael.
 ?? ?? TOK SJANSEN: Michael Hansson ba Emilie Nereng ut på date uten å ha møtt henne tidligere. Det ble full klaff – og nå er paret forlovet! Hunden Eddie blir en selvskreve­n gjest i bryllupet.
TOK SJANSEN: Michael Hansson ba Emilie Nereng ut på date uten å ha møtt henne tidligere. Det ble full klaff – og nå er paret forlovet! Hunden Eddie blir en selvskreve­n gjest i bryllupet.
 ?? ?? GRØNT OG SUNT: På sin Instagram-konto @emilienutr­ition deler TV-profilen oppskrifte­r på sunn og god mat med sine 250 000 følgere.
GRØNT OG SUNT: På sin Instagram-konto @emilienutr­ition deler TV-profilen oppskrifte­r på sunn og god mat med sine 250 000 følgere.
 ?? ?? STOR DAG:
På ettårsdage­n for deres første date gikk Michael ned på kne og fikk ja.
STOR DAG: På ettårsdage­n for deres første date gikk Michael ned på kne og fikk ja.
 ?? ?? KOM TIL KVART: I 2019 deltok Nereng i «Skal vi danse» og kom til kvartfinal­en sammen med dansepartn­er Santino Mirenna.
KOM TIL KVART: I 2019 deltok Nereng i «Skal vi danse» og kom til kvartfinal­en sammen med dansepartn­er Santino Mirenna.
 ?? ??
 ?? ?? TØFF REKRUTT: Det var under Emilies deltakelse i «Kompani Lauritzen» at Michael først fikk øynene opp for den blonde skjønnhete­n.
TØFF REKRUTT: Det var under Emilies deltakelse i «Kompani Lauritzen» at Michael først fikk øynene opp for den blonde skjønnhete­n.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway