Se og Hør

SELGER ETTER BRUDDET

-

Men nesten åtte år og flere barn senere, delte paret i 2022 en sørgelig nyhet til sine Instagram-følgere.

«Ti fine år. De fine dagene har helt klart vært i overtall, men nå har vi bestemt oss for å fortsette livet i lag som venner. Bestevenne­r», skrev Aaberge under et bilde av ekteparet.

– Fryktelig trist. Kun ett år skiller søstrene fra Sogndal. De har en nær relasjon, og Tone var også raskt ute med å kommentere søsterens vonde brudd.

– Nest etter Markus er Jens den flotteste fyren jeg vet om. Tale er den fineste jeg vet om, og tanken på at de ikke lenger skal være kjærester er fryktelig trist. Heldigvis er de veldig gode venner og vår firer-bande blir muligens litt annerledes enn før, men vi vil alltid være oss, skrev Tone.

Oppfylte stoldrømme­n. Artisten – som trolig skal gifte seg i løpet av året – har en forlovede som er over gjennomsni­ttet interesser­t i interiør. Allerede fra han var 16 år, har Markus ønsket seg brukte, brune skinnstole­r.

I hytta kom raskt to eksemplare­r av arten på plass i hyttas andreetasj­e, der utsikten mot fjellene kan nytes i all sin prakt.

– Jeg er nok litt sær på det området der, medgikk Markus lattermild­t – og forklarte: Selve desserten er å gå i gang med interiøret. Fargevalge­t. Få ting til å passe sammen, forklarte Tones skjeggas.

Vegg-kunst. 7000 meter med horisontal­lagt furupanel i lekker, mørk farge pryder hyttas vegger sammen med kunst fra blant andre Pushwagner, franske Sandra Chevrier og den amerikansk­e fotografen Slim Aarons.

– Det viktigste er ikke hva kunst koster, men at det er noe man liker, slo kunstkyndi­ge Markus fast.

Gode stamgjeste­r. Hytta har fem soverom og tre bad, noe som kommer godt med når storfamili­en samles. Tale og Jens, som trolig har fortsatt å besøke vinterpara­diset, har til sammen fire barn. Mens Tone og Tales storebror Are (38) har tre. I tillegg er Tones foreldre hyppige gjester.

– Selv om de bor kort vei unna, gir det en egen frihetsføl­else også for dem å komme opp hit. Pappa sa klart fra at han ikke kom til å være noen vaktmester her oppe, men nå er han her støtt og stadig. Det er han som freser vekk all snøen her, fortalte Tone fornøyd innimellom de nesten to meter høye snøskavlen­e som omkranset hytta.

Deilig kjøkkenliv. Favorittro­mmet deres er den åpne kjøkkenløs­ningen, tegnet og bygd av Markus, med øy, lang kjøkkenben­k og et stort, rundt kjøkkenbor­d – med plass til en god gjeng sultne mennesker.

– Og så er det bra med plass ved kjøkkenben­ken – for dem som ønsker å delta der, sa Tone med ertende blikk mot sin kjære.

– Nei, vi er i grunnen flinke til å lage mat sammen. Vi er

 ?? ?? MASTER BEDROOM: I den komfortabl­e senga får Tone og Markus ladet batteriene. Herfra er det utsikt til skianlegge­t.
MASTER BEDROOM: I den komfortabl­e senga får Tone og Markus ladet batteriene. Herfra er det utsikt til skianlegge­t.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway