Se og Hør

Fra hårløs flekk til fyldigere hår

Eva opplevde alle kvinners mareritt - hårtap og hårløse flekker på hodet. Heldigvis fikk hun hjelp av de naturlige ingrediens­ene i Hair Grow, som ga håret hennes mer fylde, glans og styrke innenfra.

-

Eva Stenström er som andre kvinner, hun vil gjerne ta vare på utseende sitt. Men hun syntes det var vanskelig å få orden på håret etter at hun passerte noen og femti år. – Da jeg var yngre hadde jeg tykt og fyldig hår, men etter overgangsa­lderen mistet jeg masse hår og det ble mye tynnere, forteller Eva.

Fikk sjokk

En dag hun ville sjekke frisyren sin ved hjelp av mobilkamer­aet, oppdaget hun sitt verste «mareritt». – Tenk deg forskrekke­lsen, da jeg merket at jeg hadde fått en hårløs flekk på toppen. Det er ikke akkurat noe man forbinder med damer – så jeg ble skikkelig redd, forteller den spreke kvinnen som jobber i det offentlige. Tynt hår er ikke uvanlig for kvinner, så Eva forsøkte å leve med det og testet ut ulike produkter, som ikke virket.

Et godt tips

– Tynt og pistrete hår var overhode ikke morsomt, forteller hun og minnes tiden med det nitriste håret. Tilstanden satte heldigvis ikke stopper for Evas sosiale aktivitete­r. Under en felles gåtur med venninnene fikk hun et godt tips. – En av dem foreslo at jeg skulle forsøke Hair Grow fra Wellvita. Jeg hadde jo prøvd så mye annet – så hvorfor ikke, tenkte hun håpefullt.

– Nå ser andre effekten

Eva ble overrasket da en av hennes to døtre var på besøk en stund senere. Datteren mente at øyevippene hennes var blitt fyldigere. Eva måtte i tillegg innrømme at håret var blitt lettere å stelle og frisere etter vask. Tre måneder skulle det gå før hun så forandring­en: Håret var blitt styrket av kosttilsku­ddets aktive ingrediens­er. – Det beste er at andre begynner å legge merke til resultatet. Da jeg hadde vært hos frisøren min siste gang, lurte en av mine nære venninner på hva jeg hadde gjort. Hun syntes håret mitt var blitt «så tykt og fyldig», smiler Eva fornøyd.

Evas hårkrise ble løst

En av Evas nære venninner: "Hva har du gjort med håret ditt? Det ser så flott og fyldig ut."

 ?? ??
 ?? ?? Det var ikke gøy å oppdage en hårløs flekk på hodet, men takket være Hair Grow er håret tilbake.
Det var ikke gøy å oppdage en hårløs flekk på hodet, men takket være Hair Grow er håret tilbake.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway