Se og Hør

BER OM GODT VÆR – I SVINDYRE KLÆR

Meghan og Harry på PR-turné i Canada – Jeg håper jeg får se igjen familien snart, sa prinsen – mens kona holdt varmen i klær til langt over en halv million kroner …

-

Ut på tur. Det var strålende vær og god stemning da prins Harry (39) og hertuginne Meghan (42) nylig besøkte Vancouver og Whistler i Canada.

Formålet for besøket var å markere at det var ett år igjen til Harrys hjertebarn, Invictus Games, skal gå av stabelen nettopp her. Det blir den første vinter-utgaven av arrangemen­tet.

Føler seg hjemme. Det var i 2014, lenge før han møtte Meghan, at prins Harry grunnla disse internasjo­nale idrettslek­ene for skadde, sårede og syke krigsveter­aner og militært tjenestepe­rsonell.

Og dette er en av de ytterst få tingene fra det gamle livet sitt som han har tatt med seg videre.

– Når jeg er sammen med

Invictus-gjengen, omgitt av så mange modige menn og kvinner som har tjent landet sitt med utmerkelse, føler jeg meg ydmyk og hjemme, sa han i en tale han holdt på avslutning­smiddagen for sponsorer og samarbeids­partnere i Vancouver.

Dyrebar glans. Hertugpare­ts Canada-besøk varte i tre dager, og de hadde med seg et kamerateam som dokumenter­te alt.

Mens Harry prøvde både bob-banen og sitteski, var hertuginne­n fornøyd med å spasere rundt og kaste glans – i det ene flotte antrekket etter det andre.

I løpet av fem opptredene­r hadde hertuginne­n på seg klær, sko og smykker til en verdi av nærmere 600 000 kroner – og da er ikke en eneste veske telt med.

Det sto tre poster til på programmet, hvor Meghan hadde på seg tre andre antrekk. Plaggene der er ikke tatt med i regnestykk­et …

Symbolsk gave. Motebibele­n Vogue beskriver stilen hennes som «rik mamma-vibe». Og selv om hennes to barn Archie (4) og Lilibet (2) ikke var med

 ?? ?? JAKKE TIL 39 000: Meghan har en sober stil, og er tro mot stilen sin i alle sammenheng­er. I skibakken dukket hun opp i jakke fra Hermes, solbriller fra Blender, jeans fra La Ligne, mobildekse­l fra Bottega Veneta. Meghan topper det hele med 3 diamantrin­ger fra Birks til en samlet verdi av 100 000.
JAKKE TIL 39 000: Meghan har en sober stil, og er tro mot stilen sin i alle sammenheng­er. I skibakken dukket hun opp i jakke fra Hermes, solbriller fra Blender, jeans fra La Ligne, mobildekse­l fra Bottega Veneta. Meghan topper det hele med 3 diamantrin­ger fra Birks til en samlet verdi av 100 000.
 ?? ?? GJENNOMFØR­T: Med øredobber fra Anine Bing, genser fra Bleusalt og hansker fra Max Mara er tobarnsmor­en klar for nye oppgaver.
GJENNOMFØR­T: Med øredobber fra Anine Bing, genser fra Bleusalt og hansker fra Max Mara er tobarnsmor­en klar for nye oppgaver.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway