Se og Hør

Stråler etter fødselen

Hilary Swank på premierefe­st Den nybakte tvillingmo­ren har i flere måneder prioritert familien. Men nå er hun klar for fest!

- TEKST: HENRIK HUSBY FOTO: NTB, @HILARYSWAN­K/INSTAGRAM

Barnefri kveld. Med et stort smil troppet Hollywood-stjernen Hilary Swank (49) opp til premieren på sin siste film «Ordinary Angels» i New York. Og den doble Oscarvinne­ren hadde saktens god grunn til å smile bredt: Ikke bare var anmelderne svært begeistret, men hun hadde fått barnefri og stilte på rød løper for første gang siden hun fødte tvillingen­e Aya og Ohm i april i fjor!

Lady in Red. Hilary boblet over av godt humør, og det var tydelig at hun satte pris på å være tilbake i rampelyset. Kollegaer og kjente fra filmbransj­en ville alle ha et ord med henne, og fotografen­e fikk en festkveld. Hadde hun ikke vært kveldens hovedperso­n ville hun garantert stjålet showet likevel, i sin knall røde korsett-kjole fra Vivienne Westwood.

Dramatisk. Den nye filmen er basert på en sann historie, og handler om en kvinne som hjelper en enkemann i kampen for å redde livet til datteren hans. Jenta trenger en levertrans­plantasjon, og Hilarys rollefigur gjør alt som står i hennes makt for å stille opp i kampen mot klokka.

Personlig. Og dette er temaer Swank selv har et nært forhold til. I 2014 satte hun resolutt karrieren på vent for å ta seg av sin syke far, Stephen.

Han fikk transplant­ert en lunge, og gjennom nesten fire år var hun ved hans side med trøst og pleie – gjennom gode og vonde dager.

– At karrieren min kunne strande som en følge av dette var den minste av mine bekymringe­r. Det var en fin tid, og vi kom enda nærmere hverandre, forteller hun i et intervju med CBS News.

Stephen fikk aldri møte barnebarna – han døde i 2021, 73 år gammel.

 ?? ?? DELTE SØTT BILDE: Hilary delte dette bildet av sine søte små, og avslørte tvillingen­es navn: Aya og Ohm.
SISTE KVELD UTE: Hilary og ektemannen Philip Schneider (51) på Golden Globe Awards i januar i fjor, snaut tre måneder før fødselen.
HELT
ENESTÅENDE: Hilary i en fantastisk korsett-kjole fra Vivienne Westwood,
DELTE SØTT BILDE: Hilary delte dette bildet av sine søte små, og avslørte tvillingen­es navn: Aya og Ohm. SISTE KVELD UTE: Hilary og ektemannen Philip Schneider (51) på Golden Globe Awards i januar i fjor, snaut tre måneder før fødselen. HELT ENESTÅENDE: Hilary i en fantastisk korsett-kjole fra Vivienne Westwood,

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway