Se og Hør

TAKKER FOR VARMEN

- TEKST: BENT ARE SIGVALDSEN FOTO: SE OG HØR, NTB

Rørt og takknemlig. Siste halvdel av mars skal altså kong Harald etter planen på banen igjen – om helsen tillater. Onsdag sist uke gikk kongeparet ut med en varm takk til det norske folk for den hjelpen og støtten de har fått den siste tiden.

– Vi føler et stort behov for å takke for all omsorg, hjelp og støtte i forbindels­e med at Kongen ble syk på vår ferie i Malaysia. Vi har kjent varmen strømme fra det norske folk i denne tiden. Det store engasjemen­tet har rørt oss, og styrket oss. Tusen takk til alle for omtanken dere har vist oss i familien, skriver kongeparet.

Trygg reise hjem. Kong Harald og dronning Sonja retter også varm takk til helsehjelp i både inn- og utland – og til den norske regjeringe­n, Forsvaret og øvrige som bisto med å gjøre reisen hjem trygg og smidig for dem.

Hurra for Haakon. Kronprinsr­egent Haakon har virkelig fått kjenne på kroppen at det er spesielle dager. Da han ankom Teknologis­enter Mongstad i strålende vestlandss­ol, ble han møtt av 17mai stemning med hundrevis av barn og voksne med norske flagg og ekstatiske hurrarop. Kronprinsr­egenten svarte med en lengre hilserunde og like brede smil tilbake.

Stor oppmerksom­het. På en pressekonf­eranse sist uke kunne han selv gi uttrykk for hva han mente om engasjemen­tet og oppmerksom­heten farens sykdom har medført.

– Kongen har nok ikke opplevd den på samme måte som oss andre, som ikke har vært syke. Men han legger jo merke til at det har vært oppmerksom­het rundt det, og så er det mange som har omtanke for kongen og ønsker veldig gjerne at han skal bli bra og frisk så fort som mulig, og som er bekymret for ham. Det er selvfølgel­ig godt å kjenne på den støtten og omsorgen. Det er også det vi har vært opptatt av – at han skal få så god behandling som mulig, sa en takknemlig Haakon da han var på besøk i Bergen.

 ?? ?? SAMMEN MOT VOLD: Både Haakon og Mette-Marit stilte i møtet med aktører som arbeider mot vold mot kvinner.
Det fant sted på Stovner politistas­jon sist torsdag.
SAMMEN MOT VOLD: Både Haakon og Mette-Marit stilte i møtet med aktører som arbeider mot vold mot kvinner. Det fant sted på Stovner politistas­jon sist torsdag.
 ?? ?? MILITÆRBES­ØK: Samme dag som han besøkte kong Harald, rakk kronprinsr­egenten også å møte ukrainske soldater under opptrening i Norge.
MILITÆRBES­ØK: Samme dag som han besøkte kong Harald, rakk kronprinsr­egenten også å møte ukrainske soldater under opptrening i Norge.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway