Se og Hør

Viste frem kjæresten

-

som tema. Denne kvelden var det glitter og paljetter som gikk igjen. Men hans gaveønske for 70-årsdagen handlet om noe helt annet enn glam.

– Mitt gaveønske har vært offisielt ganske lenge. Jeg har ønsket meg bidrag til organisasj­onen «Fritt Ukraina» som kjører krigsutsty­r til Ukraina – for å hjelpe til i den viktige kampen som foregår der. Det betyr veldig mye for meg, sier han med engasjert stemme.

Hjertegod. Det er ikke bare menneskers skjebne Christian Ringnes er engasjert i. Han er også en dedikert dyreverner som bidrar med støtte til Dyrevernal­liansen. Han har stort hjerte for mange.

– Hva betyr kjærlighet for en 70-åring som deg?

– Vet du, det begrepet rommer alt og ingenting – det er kjærlighet til Lotte og familien og til den verden vi er født inn i. Men også til barnebarn – og den nye gutten som kommer snart.

Helt suveren pappa. For i april blir Christian bestefar for andre gang når gründer-datteren Isabelle Ringnes (35) har termin. Hun er utrolig stolt av opphavet sitt.

– Han er en fantastisk far som jeg har hatt glede av i 35 år – og som jeg forhåpentl­igvis har glede av i 35 år til. Pappa har som menneske utrolig mange fine sider – varm, utrolig smart, leken, full av engasjemen­t og pågangsmot. Ikke minst er han original og ikke redd for å være seg selv. En som setter familie veldig høyt. Hva mer kan en datter kreve? spør hun.

– Hvordan er din far som bestefar?

– Helt fantastisk. Det er virkelig så rørende å se pappa leke med sønnen min. Han passer jo på ham en del og når jeg kommer hjem har de to funnet på helt nye leker sammen. Pappa drar han etter seg i små kasser, ligger på gulvet og bærer han på skuldrene i timevis. Han står på mye lenger enn det jeg orker. Det er så fint å se, sier Isabelle.

Klar for festaften. Ute ved Ekebergres­tauranten sto gjestene i kø denne festkvelde­n. Den mest velholdne var Stein Erik Hagen (67) med 31 milliarder på bok, mens hans mest dyrebare skatt er likevel lege-kjæresten Bendik Skinningsr­ud (28).

I fjor sommer kom nyheten om at paret hadde brutt sin forlovelse – men det skulle vise et halvt år senere at det ikke

 ?? ?? ALDER INGEN HINDRING: Lykken smiler til Stein Erik Hagen (67) og hans Bendik (28). Overfor Se og Hør har Hagen tidligere kommentert den store aldersfors­kjellen som «irrelevant». – Det raker heller ingen. At vi har det bra i lag, er det viktigste. Hvis Bendik er moden for alderen, er jeg ung for min alder, påpekte Hagen.
Vet å ta vare på.
HYLLET VENNEN: Samfunnsde­battanten og journalist­en Hans Geelmuyden (67) tok rolige steg på den røde løperen sammen med kona Margrethe Geelmuyden (63).
ALDER INGEN HINDRING: Lykken smiler til Stein Erik Hagen (67) og hans Bendik (28). Overfor Se og Hør har Hagen tidligere kommentert den store aldersfors­kjellen som «irrelevant». – Det raker heller ingen. At vi har det bra i lag, er det viktigste. Hvis Bendik er moden for alderen, er jeg ung for min alder, påpekte Hagen. Vet å ta vare på. HYLLET VENNEN: Samfunnsde­battanten og journalist­en Hans Geelmuyden (67) tok rolige steg på den røde løperen sammen med kona Margrethe Geelmuyden (63).
 ?? ?? VELKLEDD: Det var fredag og TV-fri. Fredrik Solvang (46) kunne hoppe rett inn i moroa. – Christian er en veldig fin mann. Så denne festen blir spennende, sa han.
VELKLEDD: Det var fredag og TV-fri. Fredrik Solvang (46) kunne hoppe rett inn i moroa. – Christian er en veldig fin mann. Så denne festen blir spennende, sa han.
 ?? ?? KUNSTNERPA­R: Lege og livskunstn­eren Jan Vincents Johannesse­n (82) skulle hylle Christian sammen med partneren Camilla Prytz (52).
KUNSTNERPA­R: Lege og livskunstn­eren Jan Vincents Johannesse­n (82) skulle hylle Christian sammen med partneren Camilla Prytz (52).
 ?? ?? LURINGER: Robert Stoltenber­g (58) og samboeren Christian Grønvold (60) smilte godt – men ville ikke avsløre bursdagsga­ven.
LURINGER: Robert Stoltenber­g (58) og samboeren Christian Grønvold (60) smilte godt – men ville ikke avsløre bursdagsga­ven.
 ?? ?? SMILTE TIL SE OG HØR: Johan H. Andresen (62) kom hånd i hånd med kona Kristin Andresen (66).
SMILTE TIL SE OG HØR: Johan H. Andresen (62) kom hånd i hånd med kona Kristin Andresen (66).
 ?? ?? TAKTFASTE: Øystein Stray Spetalen (61) og kona Charlotte (50) gikk fortere enn blitzens hastighet.
TAKTFASTE: Øystein Stray Spetalen (61) og kona Charlotte (50) gikk fortere enn blitzens hastighet.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway