Se og Hør

UKENS HEDER

Ukens heder innebærer en donasjon på 500 kroner i navnet på mottakeren, til «Se og Hør fondet for barn med kreft». DRONNING JENNY JENSEN / DANSEBAND

-

Vil hjelpe andre. Danseband-dronning Jenny Jensen har fått en ny vår etter at hun fikk nytt og lett liv gjennom TV-serien «16 ukers helvete».

Reddet av pappa. Rett før påske fylte energibomb­en 60 år. Det feiret hun med et stort intervju med Se og Hør – der jubilanten på kjent vis snakket åpent og ærlig om livets opp og nedturer.

– Pappa reddet livet mitt. Jeg hadde ikke vært i live uten ham, fortalte Jenny til Se og Hør. Hennes historie om beintøff mobbing og utenforska­p på skolen, var sterk påske-lesing til ettertanke for mange.

Det nytter å hjelpe. Det var da sangtalent­et som 11-åring ble plukket til å jobbe med de litt eldre gutta i danseband, at misunnelse­n kom.

– Jeg ble frosset ut og fæle rykter ble spredt om meg, fortalte 60-åringen.

Men Jenny og familien klarte seg. Og ved å stå frem med sin historie ønsker Jenny nå å vise andre at det er mulig å komme seg ut av en slik situasjon – gjerne med litt hjelp.

60 år og ny turne. Jenny får Ukens heder av Se og Hør – men ikke bare for å sin kamp mot mobbingen. For den som måtte tro at artisten ved fylte 60 år tenkte å ta livet litt med ro, må tro om igjen. For Jenny har igjen gledet nordmenn med sin nye turne «60 år i livet – 50 år på scenen».

For som Jenny sier: – Nå er livet bare deilig!

Svanemerke­t er din garanti for at magasinet fra start til slutt er produsert med mest mulig hensyn til miljøet.

Grønt Punkt Norge er returordni­ngen for plastembal­lasje, emballasje­kartong og drikkekart­ong. ANSVARLIG REDAKTØR: Ulf A. Andersen. REDAKTØR: Niklas Kokkinn-Thoresen UTGAVESJEF­ER: Roar Sørby og Marian Godø ART DIRECTOR: Anette Haaland. UTGITT AV: Aller Media AS ADRESSE: Karvesving­en 1, 0579 Oslo. Pb 1169 Sentrum, 0107 Oslo TELEFON: 21 30 10 00 ABONNEMENT: 21 89 77 81 (08.00-16.00) eller abo.soh@aller.no E-POST: redaksjone­n@shf.no TRYKK: Aller Tryk A/S Aller Media har oppdatert sin personvern­policy. Les mer: http://personvern.aller.no, eller kontakt kundeservi­ce, tlf. 21 89 77 81 (08.00-16.00)

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway