Se og Hør

GIFTER SEG FOR ANDRE GANG

- TEKST: LINA HEKKLI FOTO: MORTEN EIK, WARNER BROS. DISCOVERY, PRIVAT

har ekteparet daglig kontakt, og snakker sammen på FaceTime og sender meldinger til hverandre.

– Vi snakker sammen hele tiden, og jeg sender penger nedover til opphold og litt mer. Hun må få det til å gå rundt for seg og sønnen sin, sier 53-åringen.

Klare mål. Drømmen er å kunne bo sammen i Norge, og planlegge sin felles fremtid i Nittedal. Etter hvert håper de at også Janets sønn Jake (10) får komme til landet, og kan begynne på norsk skole.

– Janet vil lære seg norsk og få seg jobb her, kanskje noe innen serviceyrk­et. Hun har veldig klare mål, og finner seg nok noe å gjøre, forsikrer Østerhus.

Hets og hat. På sosiale medier har paret mange fans som følger dem og heier på deres kjærlighet, men de har også måttet takle mye hets og fordommer. I kommentarf­eltene flommer det av stygge kommentare­r og kritikk. Jan har blitt stemplet som en «gammel gris», og flere har rakket ned på hans bolig i Nittedal. Til tider har det vært overvelden­de, men Østerhus prøver å ikke bry seg.

– Når du får trynet ditt på TV, så blir du en offentlig skyteskive. Mange mener visst at de har noe de skulle ha sagt om vårt forhold. Det var ekstra mye dritt i starten, men det har roet seg litt. De fleste jeg møter i virkelighe­ten er bare hyggelige.

Nytt bryllup. Heldigvis har paret hverandre å støtte seg til. Neste gang de møtes blir antagelig i sommer når Jan planlegger en tur til Filippinen­e.

– Da skal jeg ned og stekes i varmen, sier han lattermild­t.

Paret har noen helt spesielle planer under oppholdet.

– Det er mulig at vi gifter oss der nede også, så familien hennes kan få ta del i det. Ingen av dem kunne være tilstede i bryllupet i Norge, men vi ønsker at de skal føle seg inkludert i våre liv, sier Jan.

Gravide-rykter. I siste sesong av «Grenseløst forelsket» la ikke paret skjul på at de ønsker å bli foreldre, og Janet tok til og med en graviditet­stest. Østerhus opplever at mange er nysgjerrig­e på hva som skjer fremover.

- Mange lurer på om Janet er gravid, men jeg svarer at «så heldige har vi ikke vært ennå». Vi har lyst på unger begge to, så vi må bare jobbe med saken, sier Jan med et smil.

 ?? ?? VENTER TÅLMODIG: Ettbarnsmo­ren gleder seg til å bo sammen med ektemannen. På Filippinen­e bor hun sammen med familien og kommer seg rundt på scooter.
VENTER TÅLMODIG: Ettbarnsmo­ren gleder seg til å bo sammen med ektemannen. På Filippinen­e bor hun sammen med familien og kommer seg rundt på scooter.
 ?? ?? LEK OG MORO: Paret har det mye moro sammen, og Jan syntes det var gøy å dra kjæresten på kjelke da hun var i Norge i fjor vinter.
LEK OG MORO: Paret har det mye moro sammen, og Jan syntes det var gøy å dra kjæresten på kjelke da hun var i Norge i fjor vinter.
 ?? ?? EN NY START: Snart håper paret å kunne starte sin felles fremtid i Norge. For 35 år gamle Janet blir det starten på et helt nytt liv.
EN NY START: Snart håper paret å kunne starte sin felles fremtid i Norge. For 35 år gamle Janet blir det starten på et helt nytt liv.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway