Se og Hør

TRENGER PLASS TIL «LILLEBROR»

Først ble det bryllup. Så ble det baby. Nå blir det jammen både ny baby og ny leilighet for friidretts­stjernen og kona.

- TEKST: ANDERS ELLINGSEN ael@aller.no

Røper familiefor­økelse. Filip Ingebrigts­en (30) og kona Astrid Mangen Ingebrigts­en (30) venter sitt andre barn.

Det røper sistnevnte med stor glede på Instagram.

Viser babymagen. «Lillebror», skriver hun i innlegget til et bilde av den voksende babymagen.

Paret ble foreldre for første gang i 2020 da de fikk datteren Ellie (4). Og nå kan det lille sjarmtroll­et altså glede seg til å få et søsken – en lillebror.

Familien gratulerer. Også den vordende far har lagt ut bilde av sin kjære kone, med den flotte magen. Og bildet er ikke overrasken­de tatt ved friidretts­stjernens «hjemmebane» – Bislet stadion i Oslo.

Flere kjente personer kaster seg på med lykkeønskn­inger. Blant annet skriver Aksel Lund Svindals forlovede Amalie Iuel: «Ååååh gratulerer. Så stas!».

Mens svigerinne­n – Jakob Ingebrigts­ens (23) kone Elisabeth Asserson Ingebrigts­en (23) raskt røper at hun gleder seg til familiefor­økelsen: «Det blir så stas», skriver Elisabeth til bildet etterfulgt av et blått guttehjert­e ...

Også kona til Henrik Ingebrigts­en (33) kommer med varme lykkeønskn­inger til familien: «Gratulerer igjen! Vi gleder oss som bare det», skriver Liva Ingebrigts­en (27).

Gift i eget kapell. Sandnes-gutten Filip giftet seg med Astrid i september 2018. Frieriet skjedde allerede i 2016, og også den nyheten delte paret med sine mange følgere på Instagram.

«She said yes», skrev Ingebrigts­en den gang – til et bilde av sin kommende kone foran en solnedgang.

Planlagt i to år. Bryllupet fant sted i Mangen kapell i Aurskog, i brudens hjemtrakte­r. – De siste ukene har gått til mye planleggin­g, men vi har

VI GLEDER OSS SOM BARE DET

hatt denne dagen i bakhodet i to år. Vi har gledet oss veldig, sa en nygift Ingebrigts­en til Se og Hør etter vielsen.

På flyttefot. Og nå venter nok et nytt kapittel i den mye omtalte familiens liv. For Filip og Astrid selger nå den moderne og flotte leilighete­n sin sentralt plassert ved Valle Hovin i Oslo.

Det er det Astrid Mangen Ingebrigts­en selv som avslører på Facebook.

Kanskje er det den kommende familiefor­økelsen som nå gjør at paret ønsker seg mer plass...

Vårsol på terrassen. Den tre rom store selveierle­iligheten er ifølge prospektet godt vedlikehol­dt – og har lyse og tidsriktig­e farger. I tillegg til den store og flotte stua, er en av rosinene i pølsa en stor balkong på hele 8 kvadratmet­er – der de nye eierne kan nyte vårsolen.

Stua har store vindusflat­er, og har utgang til nok en solrik balkong med utemøbler.

Nytt bad og kontor. Ingebrigts­ens bolig har et flott kjøkken fra 2018, med lys innredning med hvite folierte fronter på under- og overskap. Det er også nedfelt dobbel oppvaskkum og integrerte hvitevarer som induksjon platetopp.

Badet var nytt i 2018, og fremstår som moderne og delikat – med grå fliser på veggene og matchende fliser på gulv.

Boligen har to soverom. På hovedsover­ommet er det både garderobel­øsning og en liten kontorplas­s, mens den gjennomgåe­nde takhøyden er 2,6 meter.

Broren også på flyttefot. Tidligere i år ble det også kjent at Filips bror Jakob og hans kone Elisabeth Asserson Ingebrigts­en skulle selge sin drømmeleil­ighet.

Leilighete­n som ligger i sentrum av Sandnes, ble lagt ut for salg til en prisantydn­ing på 7,8 millioner kroner.

Treromslei­ligheten var på 144 kvadratmet­er og har to soverom.

Drømmeleil­ighet. – Vi selger drømmeleil­igheten, skrev Asserson Ingebrigts­en på Instagram i slutten av januar.

Boligen var tydeligvis drømmeleil­igheten for andre også, for kort tid senere var den solgt.

Baby og enebolig. I 2022 ble det kjent at paret hadde kjøpt seg en enebolig til åtte millioner

kroner i samme by. Huset på rundt 250 kvadratmet­er skal ha fire soverom, flere stuer og garasjer.

Og akkurat som broren Filip og hans kone venter også Jakob og Elisabeth barn – sitt første.

Venter en «Mini-me». Paret, som giftet seg i fjor sommer, venter en liten jente - eller en liten «mini-me» som Elisabeth selv omtaler babyen.

Under Vixen Awards tidligere i år kunne Elisabeth røpe flere detaljer rundt graviditet­en til Se og Hør.

– Det har vært veldig stas. Det har vært en lettelse å få det ut og kunne dele det med alle, fordi det er jo en veldig kjekk nyhet, sier hun til Se og Hør, og legger til at hun har holdt på hemmelighe­ten siden oktober.

Megler bak salget av Filip og Astrids leilighet tror den ganske raskt blir solgt.

– Dette er en veldig lys og flott leilighet. Jeg er nesten fristet til å si «løp og kjøp», sier megler Christian Falkenberg i PrivatMegl­eren Park til Se og Hør.

 ?? ?? LYST OG LEKKERT: Den store stua er holdt i lyse farger, og har utgang til en balkong der de nye eierne kan nyte vårsolen. Prisantydn­ing er 5,8 millioner.
LYST OG LEKKERT: Den store stua er holdt i lyse farger, og har utgang til en balkong der de nye eierne kan nyte vårsolen. Prisantydn­ing er 5,8 millioner.
 ?? ??
 ?? ?? HØYT UNDER TAKET: Boligen har to soverom. På hovedsover­ommet er det både garderobel­øsning og en liten kontorplas­s, mens den gjennomgåe­nde takhøyden er 2,6 meter.
HØYT UNDER TAKET: Boligen har to soverom. På hovedsover­ommet er det både garderobel­øsning og en liten kontorplas­s, mens den gjennomgåe­nde takhøyden er 2,6 meter.
 ?? ?? PÅ FLYTTEFOT: For kort tid siden avslørte Filip Ingebrigts­en og kona at de venter et nytt barn. Og nå er det på flyttefot.
PÅ FLYTTEFOT: For kort tid siden avslørte Filip Ingebrigts­en og kona at de venter et nytt barn. Og nå er det på flyttefot.
 ?? ?? NYTT KJØKKEN: Ingebrigts­ens bolig på 61 kvadrat bruksareal har et flott kjøkken fra 2018, med lys innredning og hvite folierte fronter på under- og overskap.
NYTT KJØKKEN: Ingebrigts­ens bolig på 61 kvadrat bruksareal har et flott kjøkken fra 2018, med lys innredning og hvite folierte fronter på under- og overskap.
 ?? FOTO: MARIKA MØRKESTØL/PRIVATMEGL­EREN PARK, NTB OG SE OG HØR ?? FAMILIETID: – Dette er en veldig lys og flott leilighet. Jeg er nesten fristet til å si «løp og kjøp», sier megler Christian Falkenberg i PrivatMegl­eren Park til Se og Hør.
FOTO: MARIKA MØRKESTØL/PRIVATMEGL­EREN PARK, NTB OG SE OG HØR FAMILIETID: – Dette er en veldig lys og flott leilighet. Jeg er nesten fristet til å si «løp og kjøp», sier megler Christian Falkenberg i PrivatMegl­eren Park til Se og Hør.
 ?? ?? JAKOB GRATULERER: Jakob Ingebrigts­ens kone Elisabeth gleder seg til familiefor­økelsen: «Det blir så stas», skriver Elisabeth på Instagram.
JAKOB GRATULERER: Jakob Ingebrigts­ens kone Elisabeth gleder seg til familiefor­økelsen: «Det blir så stas», skriver Elisabeth på Instagram.
 ?? ?? NYTT KAPITTEL: Hvor Filip og Astrid nå flytter er ikke kjent for øyeblikket.
NYTT KAPITTEL: Hvor Filip og Astrid nå flytter er ikke kjent for øyeblikket.
 ?? ?? HENRIK GRATULERER: «Vi gleder oss som bare det», skriver Henrik Ingebrigts­ens kone Liva.
HENRIK GRATULERER: «Vi gleder oss som bare det», skriver Henrik Ingebrigts­ens kone Liva.
 ?? ?? FINE FLISER: Badet var nytt i 2018, og fremstår som moderne og delikat – med grå fliser på veggene og matchende fliser på gulv.
FINE FLISER: Badet var nytt i 2018, og fremstår som moderne og delikat – med grå fliser på veggene og matchende fliser på gulv.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway