Se og Hør

VANT KONKURRANS­EN – OG HJERTET TIL REBECKA

«Norges tø este» forelsket seg i konkurrent­en Ikke bare kan han smykke seg med tittelen «Norges tø este» – han fikk også en langt viktigere premie ...

-

Dobbeltsei­er! Etter beinharde konkurrans­er var det til slutt Styrk Eriksen (20) som sto igjen som seierherre­n i «Norges tøffeste». Men den råsterke Hammerfest-gutten kk en premie som trolig var langt viktigere enn selve trofeèt.

For etter hvert som konkurrans­en tilspisset seg, kk TV-seerne nemlig være vitne til en gryende romanse som utspilte seg mellom Styrk og konkurrent­en Rebecka Andersen (22). Den beintøffe dama er en aktiv råner i Kragerø, og det tok ikke lang tid før hun kk øynene opp for kjekkasen fra nord.

Men hva skjedde etter at kameraene forlot dem?

Bare hygge. Nå er det gått ti måneder – og paret har beholdt romansen etter innspillin­gsslutt!

– Vi har det veldig bra om dagen. Det er mange som synes det er hyggelig at vi er kjærester, og vi har fått tilbakemel­dinger på at det har vært moro å følge oss på TV, forteller Styrk.

Godt øye. Rebecka legger til at de tross alt var litt småkjærest­er utenom konkurrans­ene – men når de skulle til pers, tok konkurrans­einstinkte­t likevel litt overhånd.

- Jeg er jo et konkurrans­emenneske. Jeg må konkurrere i alt, både smått og stort, så selv om vi hadde et godt øye til hverandre og ville at den andre skulle gjøre det bra – så ønsket man jo kanskje å vinne selv også, forteller hun lattermild­t.

Fint og rart. Paret forteller at det har vært både nt og litt rart å programmen­e i ettertid.

– Vi måtte jo holde forholdet litt skjult inntil det ble vist på TV – det føles litt rart, vi har jo vært sammen i snart ett år!

– Men det er litt nt også – da kjenner man litt på nyforelske­lsen igjen.

Savn. Rebecka forteller at det var først på naledagen det gikk opp for dem at det var de to – og skulle være de to også etter at konkurrans­en var fer

 ?? ?? TRIUMF: Styrk slapp jubelen løs og sprutet champagne på deltakerne i «Norgest tø este» etter seieren.
TRIUMF: Styrk slapp jubelen løs og sprutet champagne på deltakerne i «Norgest tø este» etter seieren.
 ?? ?? TØFFEST: Styrk Eriksen gikk helt til topps. Her med programled­er Jørgine Massa Vasstrand.
TØFFEST: Styrk Eriksen gikk helt til topps. Her med programled­er Jørgine Massa Vasstrand.
 ?? ?? Styrk var sterkest
SMASK: Styrk Eriksen vant den knallharde konkurrans­en og forelsket seg i deltakeren Rebecka Andersen - som her gir ham et velfortjen­t kyss.
KONSENTRER­T: Styrk innrømmer at han var nervøs under konkurrans­ene. Her løper han gjennom veggen, som markerte seier.
Styrk var sterkest SMASK: Styrk Eriksen vant den knallharde konkurrans­en og forelsket seg i deltakeren Rebecka Andersen - som her gir ham et velfortjen­t kyss. KONSENTRER­T: Styrk innrømmer at han var nervøs under konkurrans­ene. Her løper han gjennom veggen, som markerte seier.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway