Se og Hør

ET HERLIG HUNDELIV ER OVER

- TEKST: STIG H. JUSTAD, TROND STENSÅSEN FOTO: SE OG HØR, SKJERMDUMP/FACEBOOK, LARS EIVIND BONES, BJØRN LANGSEM

antibiotik­a, kom sykdommen tilbake, sa hun med en bekymret mine.

Heldigvis for Anita var kjæresten Bjørn Brunborg (64) veterinær.

Bekymret. – Han ville ikke ta valget for meg om Kaisa skulle opereres, siden det kunne gå galt, på grunn av Kaisas høye alder. Men jeg ba ham om å gjennomfør­e det. Den første natten i etterkant var det på hengende håret at hun overlevde. Heldigvis gikk det bra, og nå spretter hun rundt og er i bedre form enn på lenge, sa matmor med et stort smil.

Vil aldri glemme. Men nå, i sitt 112 hundeår – sovnet 16 år gamle Kaisa stille inn etter å ha fulgt trofast i matmors fotspor siden 2008. Men de ne opplevelse­ne vil alltid bo i artistens hjerte – slik som de vakre ordene beskrevet i Anita og Jahn Teigens sang fra Melodi Grand Prix i 1982:

«Vi har våre minner, de vil aldri dø - nå er tiden inne til å si Adieu».

Kondolanse­r. På Anitas Facebook-konto og på Instagram har mange kondolert henne med tapet. Hjerter, dikt og sympati. Alle som har hatt et kjæledyr vet hvor tungt det er å miste en trofast følgesvenn etter mange år.

Elisabeth Andreassen (66), som har turnert med Anita og senest ifjor hadde showet «Bettanita» sammen med henne i Sandefjord – skriver:

«Nei, nei! Anita, beklager sorgen. Kaisa!!!».

- Den søteste. TV 2-legenden Øyvind Brigg (71) – som forøvrig har skrevet bok om Anitas eks-mann Jahn Teigen og er hundeeier selv – skriver: «Alltid trist når de mest trofaste må takke for seg».

Anitas venninne Hege Schøyen (66) uttrykker «Åh. Kaisa, den søteste», og Inger Lise Rypdal (74) kondolerer med følgende ord «Så trist Anita, vondt å miste en nær venn».

Hvem sier at en hund er bare en hund...

 ?? ?? MED MAMMA PÅ JOBB: Da Anita opptrådte på «Allsang på grensen» i august 2009 ankom den travle artisten med helikopter. Lille Kaisa på 16 måneder fikk en opplevelse ikke alle hunder er forunt – en luftig luftetur!
MED MAMMA PÅ JOBB: Da Anita opptrådte på «Allsang på grensen» i august 2009 ankom den travle artisten med helikopter. Lille Kaisa på 16 måneder fikk en opplevelse ikke alle hunder er forunt – en luftig luftetur!
 ?? ?? LATTER OG LEK: Tilbake i 2009 vekker Jahn Teigens kommentare­r og peking et stort smil hos Anita når det tidligere ekteparet går gatelangs i Oslo på luftetur med Kaisa. Gikk de mil etter mil, mon tro?
LATTER OG LEK: Tilbake i 2009 vekker Jahn Teigens kommentare­r og peking et stort smil hos Anita når det tidligere ekteparet går gatelangs i Oslo på luftetur med Kaisa. Gikk de mil etter mil, mon tro?
 ?? ?? HER KOMMER JEG: Blid og fornøyd gjennom Vor Frelsers Gravlund i Oslo, møtte både Anita og Kaisa fotografen med et smil.
TRE PÅ SNEI: Se og Hørs fotograf har klart det helt unike – å samle oppmerksom­heten til tre standhafti­ge damer: Anita, Bettan og Kaisa. Legg merke til den flotte genseren til hunden. Denne gjengen var klar for vintermoro.
PARHESTER: I utallige møter med Se og Hør oppigjenno­m årene har Anita hatt med seg Kaisa. Her er den flotte duoen for et par år siden.
HER KOMMER JEG: Blid og fornøyd gjennom Vor Frelsers Gravlund i Oslo, møtte både Anita og Kaisa fotografen med et smil. TRE PÅ SNEI: Se og Hørs fotograf har klart det helt unike – å samle oppmerksom­heten til tre standhafti­ge damer: Anita, Bettan og Kaisa. Legg merke til den flotte genseren til hunden. Denne gjengen var klar for vintermoro. PARHESTER: I utallige møter med Se og Hør oppigjenno­m årene har Anita hatt med seg Kaisa. Her er den flotte duoen for et par år siden.
 ?? ?? FOR MYE VOKSENPRAT: Når matmor dro på kafé og det ble for mye prat, måtte Kaisa ta seg en oppgitt pust i bakken.
FOR MYE VOKSENPRAT: Når matmor dro på kafé og det ble for mye prat, måtte Kaisa ta seg en oppgitt pust i bakken.
 ?? ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway