Se og Hør

HAR GRÅTT MYE PÅ JOBB

Etter at kjendispar­et gikk hver til sitt, driver Bahareh Letnes Grand bar i Halden på egenhånd.

- TEKST: LINA HEKKLI FOTO: ANDREAS FADUM, ESPEN SOLLI, TV 2, TV 3

Bare Bahareh. I fjor tok forholdet mellom tidligere FrP-topp Per Sandberg (64) og Bahareh Letnes (34) slutt etter fem år. For Bahareh har tiden etter bruddet vært utfordrend­e, spesielt med ansvaret for Grand bar i Halden som de overtok sammen, og som hun nå driver alene.

– Nå er det bare meg. Det er gøy, men jeg har også møtt mange utfordring­er, forteller Bahareh.

Gråter på jobb. Til Se og Hør forteller forretning­skvinnen at hun blant annet har hatt vannlekkas­jer, og ere andre problemer. Til tross for de tøffe dagene, ser hun på hver utfordring som en mulighet til å vokse.

– Jeg har hatt triste dager og grått mye på jobb, men det går bra. Jeg elsker alle utfordring­ene, fordi de gir meg mulighet til å nne nye løsninger. Det er sånn jeg blir en sterkere business-kvinne, sier Letnes.

Et hjertebarn. Det er ikke alltid lett å stå alene om alt ansvaret, men Bahareh er dedikert til å drive forretning­ene videre. Når det er tid for ferie, trår Per til som vikar, noe som viser det gode forholdet de fortsatt har.

– Baren er fortsatt et hjertebarn for oss begge, selv om vi har gått hvert til vårt. Jeg har spurt Per om han kan passe baren re uker i året, så jeg kan ta ferie. Per er den eneste jeg kan stole på, og som gjør at jeg kan slappe av på ferie, sier Bahareh.

Sandberg bekrefter overfor Se og Hør at han tar over ølkranene når eksen er bortreist.

– Det er bare en glede å kunne bistå Bahareh. Et «comeback» noen dager bak bardisken på Grand blir sikkert bare gøy, sier den tidligere politikere­n.

Ferdig som kjendis. I fremtiden håper Letnes å utvide virksomhet­en med ere barer, og har fullt fokus på forretnin

gene. Tidligere har hun deltatt i programmer som «Skal vi danse», «Camp Kulinaris» og «Charterfeb­er», og laget serien «Per & Baharehs Grand Hotel» sammen med eks-kjæresten.

Nå føler hun seg derimot helt ferdig med kjendis-tilværelse­n.

– Jeg lærte mye i den tiden jeg var sammen med Per, og var mye på TV. Det var lærerikt og morsomt, men fremover fokuserer jeg utelukkend­e på arbeidet mitt.

 ?? ?? ALENE: Bahareh Letnes er nå alene om driften av Grand bar og hotel i Halden. Hun har støtt på mange problemer underveis, men er full av pågangsmot og optimisme.
ALENE: Bahareh Letnes er nå alene om driften av Grand bar og hotel i Halden. Hun har støtt på mange problemer underveis, men er full av pågangsmot og optimisme.
 ?? ??
 ?? ?? FELLES PROSJEKT: I TV 2-serien «Per & Bahares Grand Hotel» var seerne flue på veggen og fulgte med på de ferske bar-eiernes opp- og nedturer.
FELLES PROSJEKT: I TV 2-serien «Per & Bahares Grand Hotel» var seerne flue på veggen og fulgte med på de ferske bar-eiernes opp- og nedturer.
 ?? ?? SYDEN-TV: Paret deltok i flere TV-produksjon­er, blant annet dro de på sydenferie med kamera på slep i «Charterfeb­er».
SYDEN-TV: Paret deltok i flere TV-produksjon­er, blant annet dro de på sydenferie med kamera på slep i «Charterfeb­er».
 ?? ?? SAMME SESONG: I 2019 konkurrert­e både Per og Bahareh i «Skal vi danse». Her er Letnes med dansepartn­er TomArild Hansen.
SAMME SESONG: I 2019 konkurrert­e både Per og Bahareh i «Skal vi danse». Her er Letnes med dansepartn­er TomArild Hansen.
 ?? ?? VIKAR: Når bareieren skal på ferie, er det ekskjærest­en Per Sandberg som tar over driften.
VIKAR: Når bareieren skal på ferie, er det ekskjærest­en Per Sandberg som tar over driften.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway