Se og Hør

SYNLIG EFFEKT ETTER 14 DAGER

-

Janne har tatt Collagen Shot hver dag i 2 måneder. – Det har helt klart blitt min daglige dose skjønnhet! Jeg får mye kollagen, det smaker godt og huden min ser fantastisk ut. Det er perfekt og fungerer UTROLIG bra!

Janne er 49 år og ønsker all den naturlige hjelpen hun kan få for å holde huden vakker, elastisk og rynkefri. –Jeg har nå brukt Collagen Shot™ med hydrolyser­t, maritimt kollagen i 2 måneder, og det har blitt mitt nye, hemmelige våpen mot synlige rynker.

Enkelt å ta

–Det er utrolig enkelt å ta, og du trenger ikke mer enn 1 om dagen. Collagen Shot™ kommer i praktiske, drikkeklar­e porsjonspa­kker. Og du river bare av toppen og tar den. Deilig og enkelt. Personlig elsker jeg den friske smaken av bær. Et lite tips er å oppbevare den i kjøleskape­t.

Fantastisk hud

Jeg føler at huden min ser sunn og vakker ut. Den føles elastisk, og har også blitt glattere og jevnere. Kollagen reduserer nemlig synlige rynker og støtter hudens elastisite­t. Jeg ser mer våken ut om morgenen. Jeg er på vei mot 50, og vil helt enkelt ta imot all den hjelpen jeg kan få. Collagen Shot™ har helt klart hjulpet meg, og jeg synes at huden min ser fantastisk ut.

Hva er hydrolyser­t kollagen, og hva kan det gjøre for huden din?

Kollagen er et viktig protein i kroppen, og en uunnværlig byggestein for muskler, skjelett, hud, sener og blodårer. Kollagen utgjør omtrent 75 % av huden vår – kroppens største organ. Hydrolyser­t betyr at kollagenet er brutt ned i oppløselig­e aminosyrer. Uansett hvordan vi lever, reduseres hudens kollagenni­vå med alderen. Dermed blir også huden mindre spenstig, og føles slapp, rynket og mindre elastisk. Ved å tilføre kroppen et daglig tilskudd av kollagen bedres hudens elastisite­t, og du motvirker synlighete­n av rynker og fine linjer.

Hvor kan du kjøpe Collagen Shot™?

Collagen Shot™ kan kjøpes på newnordic.no eller der du kjøper helsekost. Har du spørsmål, kan du kontakte New Nordic på 69 25 73 00.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway