Se og Hør

VÅRT EKTESKAP ER IKKE FALSKT!

Kampklar AnneMa i tingretten I fire år har TV-profilen kjempet med nebb og klør for å få sin tyrkiske ektemann til Norge. Nå havner saken i retten.

-

Fikk avslag. I TVNorge-serien «Grenseløst forelsket» har seerne fått et innblikk i forholdet mellom norske AnneMa Yuvali (63) og hennes tyrkiske ektemann Dündar Yuvali (30). Etter at de kk kontakt på nett for re år siden har kjærlighet­en vokst seg stadig sterkere, men paret har også møtt mange hindringer på veien.

I tillegg til hets og mobbing på nett har deres felles fremtid stått på vent, fordi Dündar ere ganger har fått avslag på sin søknad om familiegje­nforening.

Vil bli hørt. Mandag startet parets rettssak mot Utlendings­nemda ( UNE) i Oslo tingrett.

– Vi er voksne mennesker som har valgt hverandre som rette ektefolk. Vi gleder oss til forhåpentl­igvis å bli hørt i retten som mennesker, og ikke som en tallrekke på et papir, sier AnneMa.

Vil kjempe videre. Arendalskv­innen hadde aldri sett for seg å nne lykken i Tyrkia. Ekteskapet til den 33 år yngre tyrkeren kan virke uvanlig, men AnneMa påpeker at ingen andre har noe med deres kjærlighet. Dersom dommeren gir AnneMa og Dündar medhold, vil sistnevnte få innvilget opphold og kan endelig ytte inn til kona i Arendal.

– Jeg forbereder meg på ja, og tenker at det kan bli nei. Hvis det blir nei, så er det bare opp et trappetrin­n til. Vi kjemper videre! Vi har ikke tenkt til å stoppe. Vi tar det helt til menneskere­ttighetsdo­mstolen i Strasbourg om nødvendig, sier AnneMa bestemt.

Beskyldt for løgn. Se og Hør har sett avslaget som Dündar har mottatt. Det begrunnes blant annet med at ekteskapet kun ble inngått for at han skal få oppholdsti­llatelse i Norge.

– Jeg blir rasende fordi vi ikke blir trodd! De tror at vi lyver. I retten skal vi bare for

 ?? ?? GIFT: For tre år siden ble Dündar og AnneMa mann og kone under en seremoni i Tyrkia.
GIFT: For tre år siden ble Dündar og AnneMa mann og kone under en seremoni i Tyrkia.
 ?? ?? KOKKELERER PÅ TV: Gjennom dokuserien «Grenseløst forelsket» ble AnneMa et kjent fjes. I fjor var hun med i «71° nord» og i disse dager kokkelerer hun i «Camp Kulinaris».
KOKKELERER PÅ TV: Gjennom dokuserien «Grenseløst forelsket» ble AnneMa et kjent fjes. I fjor var hun med i «71° nord» og i disse dager kokkelerer hun i «Camp Kulinaris».
 ?? ??
 ?? ?? Reiser rett til Tyrkia
LENGTER: Hjemme i Tyrkia blir dagene lange for Dündar, som gleder seg til å starte livet sammen med kona i Norge.
I RETTEN: AnneMas mål er å få ektemannen Dündar til Norge etter at han har fått gjentatte avslag på sine søknader om familiegje­nforening.
Reiser rett til Tyrkia LENGTER: Hjemme i Tyrkia blir dagene lange for Dündar, som gleder seg til å starte livet sammen med kona i Norge. I RETTEN: AnneMas mål er å få ektemannen Dündar til Norge etter at han har fått gjentatte avslag på sine søknader om familiegje­nforening.
 ?? ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway