Stavanger Aftenblad

Sigmund Hansen 90 år

- JUBILANT

Sigmund Hansen, Stavanger, er 90 år mandag 22. juni.

Han er født og oppvokst på Storhaug. I 1944 giftet han seg med sin Asta og i fjor kunne de to feire jernbryllu­p etter 70 års ekteskap. De første årene bodde de to i Hillevåg, i hennes foreldres hus, før de bygde seg hus på Tasta. Huset er nå solgt, men de trives så godt i bydelen at de har bosatt seg like i nærheten. Ekteparet Hansen har to barn; en sønn og en datter, i tillegg har de fem barnebarn og mange oldebarn. Han beskrives som en herlig far og bestefar, en man kan komme til med hva det skulle være.

Krigen satte en stopper for Sigmunds planer om å bli konditor. I stedet jobbet han i mange år i Grude konfeksjon, før han begynte på Stavanger Catering, der han var innkjøpssj­ef like til han gikk av med pensjon.

Gjennom årene har jubilanten vært aktiv i Odd Fellow. Han har også spilt mye bridge og spiller fortsatt sammen med en vennegjeng. Tidligere var de en gjeng som hver søndag formiddag tok seg en spasertur langs kaiene i Stavanger. Fortsatt går han gjerne en tur når anledninge­n byr seg.

Både han og Asta er glad i å reise. I mange år hadde de campingvog­nen stående på Bufjord, på Ølberg eller på Gilja, og både barn og barnebarn har mange gode minner fra campingliv­et. Utenlandst­urer har det også blitt mange av gjennom årene. Fortsatt er de to like reiseglade, så 90-årsdagen har de valgt å feire utenlands.

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway