Stavanger Aftenblad

Bryne lengter etter kampene mot Viking og Sandnes Ulf

-

(2. plass), mens Bryne er nummer tre i 2. divisjon.

Vidar matcher de beste

De rødhvite kan fikse på det og gå á poeng med lederlaget Nest Sotra ved å slå lokalrival Vidar på Bryne onsdag kveld. Lassalaget har ingen planer om å gjøre oppgaven enkel.

– Så langt er det bare Notodden som har vaert bedre enn oss. Vi har matchet Nest Sotra (1–0), vi har matchet Bryne (1–1), vi har bra toppnivå, sier Vidar-trener Morten Jensen til Aftenblade­t.

Han lover mål i onsdagskve­ldens kamp.

– Det blir alltid mål når vi spiller, men vi får ikke muligheten til å vinne dersom vi slipper inn tre som vi gjorde mot Odd 2 lørdag. Det skal godt gjøres å score fire mot Bryne, vedgår Jensen som har fått sving på 21-åringen Martin Hummervold.

Hummervold i scoringsfo­rm Ex-vikingen var innom Bryne i vinter, men endte i Vidar og har scoret 9 mål de siste kampene.

– Martins scoringsfo­rm i høst skyldes mye at samarbeide­t med Sigve Kleppa Christense­n og Jostein Ekeland fungerer. Rogvi og Petter skal få merke det, lover Morten Jensen og tenker på de to tidligere Vidar-spillerne Rogvi Baldvinson samt Petter Midbøe Lunde som kan bli to av tre i Bryne-forsvaret.

Trenerkoll­ega Ole Hjelmhaug i Bryne har merket seg Hummervold­s scoringer.

Hjelmhaug: – Det vil smelle

– Ingen tvil om at Hummervold er i form, vi kjenner målteften hans, men her handler det om å ha en spillergru­ppe som vil utpå og ta «krigen».

– Det vil smelle, så er det opp til oss å drive kampen til vår fordel, sier Hjelmhaug.

Bryne har ikke vaert utenfor topp to på tabellen til dags dato med likt antall spilte kamper. Ved tap eller uavgjort mot Vidar, blir det tredjeplas­s.

De seiersvant­e har to uavgjort og ett tap de tre siste kampene, senest 1–1 borte mot Vindbjart.

– Hvordan reagerer dere i litt motgang?

– Vi hadde en kort periode i vår med flere kamper uavgjort. Da snudde vi. Det gjør vi nå også, og kampen mot Vindbjart viste at vi våget å stå høyt og spille mot en vanskelig motstander. Vi skapte en mengde sjanser, men var utrolig lite effektive.

–Kanskje ville spillerne litt for mye i de viktige øyeblikken­e. Det har vi snakket om, og skal vi opp, må vi takle dette. Vidar blir en flott test, understrek­er Ole Hjelmhaug.

Bryne må klare seg uten Bjarne Langeland og Andreas Ueland, begge med karantene.

Kaptein Wemberg tilbake

Til gjengjeld er kaptein Krister Wemberg, Rogvi Baldvinson tilbake.

Vidar stiller uten Kristian Høvring (karantene) og Andreas Westlye som ikke kan ta fri fra jobben til kamp i midtuken.

 ?? JARLE AASLAND ?? Skal det bli mer jubel på Bryne? I så fall det godt tenkes at Aram Khalili må score igjen. Her feirer han ett av sine ni seriemål så langt, fra venstre Einar Tunheim Lye, Khalili og Robert Undheim. I bakgrunnen blant andre kaptein Krister Wemberg som...
JARLE AASLAND Skal det bli mer jubel på Bryne? I så fall det godt tenkes at Aram Khalili må score igjen. Her feirer han ett av sine ni seriemål så langt, fra venstre Einar Tunheim Lye, Khalili og Robert Undheim. I bakgrunnen blant andre kaptein Krister Wemberg som...
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway