Stavanger Aftenblad

Svein-Erik Edvartsen ferdig i NFF

-

Dommer Svein-Erik Edvartsen er sparket fra jobben som seksjonsle­der i Norges Fotballfor­bund. Han er også uaktuell for dømming i 2018, melder VG.

– NFF har avsluttet sitt arbeidsfor­hold med Svein-Erik Edvartsen. Han har utført handlinger som er uforenlig med jobben som seksjonsle­der for samfunnsan­svar i NFF. Edvartsen er ikke aktuell som dommer i regi av NFF i 2018, sier kommunikas­jonssjef Svein Graff til VG.

Avisen erfarer at Edvartsen vil saksøke NFF. Det går Edvartsena­dvokat John Christian Elden langt i å bekrefte.

– Hvis Graff har uttalt seg slik, ser jeg fram til å høre ham føre bevis med strafferet­tslig beviskrav for sin uforbehold­ne injurie, men det får eventuelt bli en egen rettslig prosess, skriver han i en SMS til VG.

Videre bekrefter Elden at NFF har sikret seg retten til å betale Edvartsen full dommerlønn også i 2018 mot at han heller ikke da dømmer kamper på toppnivå. Avtalen skal imidlertid ikke omhandle Edvartsens stilling som seksjonsle­der samfunnsan­svar i NFF.

NFF skal i forbindels­e med Edvartsen-saken ha undersøkt flere titalls eposter som omhandlet den betente dommerkonf­likten i vår. Disse ble sendt til norske nyhetsreda­ksjoner, og NFF skal ha konkludert med at Edvartsen har sendt flere disse selv.

Edvartsen selv har kontant avvist at han er avsenderen.

(NTB)

for

 ?? SCANPIX ?? Elise Thorsnes mener spillerne på kvinneland­slaget må gå i seg selv for å finne ut hvorfor hver enkelt ikke presterer opp mot sitt beste. Til venstre trener Martin Sjögren.
SCANPIX Elise Thorsnes mener spillerne på kvinneland­slaget må gå i seg selv for å finne ut hvorfor hver enkelt ikke presterer opp mot sitt beste. Til venstre trener Martin Sjögren.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway