Stavanger Aftenblad

Arnt-Heikki Steinbakk 60 år

-

Arnt-Heikki Steinbakk, er 60 år søndag 11. februar.

Steinbakk ble ansatt i Oljedirekt­oratet i 1989, og fulgte med over i Petroleums­tilsynet etter delingen av direktorat­et i 2004. Han arbeider i dag som sjefingeni­ør/beredskaps­rådgiver med fag- og tilsynsopp­gaver innen sikring, sikkerheto­g beredskap.

Jubilanten er utdannet ved Politiskol­en i 1982 og har tilleggsut­danning innen helse, miljø og sikkerhet. Han har også vaert elev ved Forsvarets Høgskole. Han har i tillegg tjenestegj­ort ved Oslo politikamm­er og som etterforsk­er i en av Forsvarets narkotika-etterforsk­ningsgrupp­er, Narko Nord.

Steinbakk ble politisk aktiv allerede i gymnastide­n på hjemstedet Ørnes i Nordland, og var leder av det lokale AUF-laget.

Han har i voksen alder deltatt i Stavanger-politikken som leder av Tasta bydelsutva­lg i to perioder, og som bystyrerep­resentant for Arbeiderpa­rtiet gjennom snart tre perioder. Han sitter nå i Formannska­pet og er fraksjonsl­eder i Kommunalst­yret for Levekår.

Forrige periode var han kommunalrå­d på heltid, og har også ledet Kontrollut­valget og 17. maikomiteè­n, i tillegg til å inneha flere styreverv i blant annet Stavanger havn, Boligbygg og Natur- og idrettsser­vice.

Da barna var yngre var Steinbakk engasjert som trener og ungdomsled­er i Tasta idrettslag, men i dag brukes fritiden mer på barnebarn, fritidsbol­igen i Sokndal, og turer i skog og mark. Han er nå nestleder i Stavanger jazzforum og sitter i arrangemen­tskomiteen for Maijazz. Nord-Norge og hjemstedet Ørnes har en stor plass i jubilanten­s hjerte, og kontakten med familie og venner nordpå og i Sverige gis høy prioritet.

Jubilanten bor i dag på Tasta i Stavanger med kona Aina og hunden Bambus. Dagen feires med familie og venner lørdag 10. februar på Hansons minde, Stavanger.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway