Stavanger Aftenblad

Johan Selvig har sett ni kamper i England

- Stig Nilssen stig.nilssen@aftenblade­t.no

Viking-speider Johan Selvig har lagt bak seg noen innholdsri­ke dager i England. I løpet av de siste fire-fem dagene har han sett ni kamper i FA-cupen og U23-ligaen. Formålet er å knytte kontakter og finne potensiell­e forsterkni­nger til Viking. Han har sett U23-lagene til klubber som Leeds, Sheffield United, Nottingham, West Bromwich, Sheffield Wednesday, Reading og Bolton.

–Det er U23-ligaen (rekruttog utviklings­serien) som er interessan­t. Det finnes spillere der med erfaring fra Premier League, men de skiller seg ikke saerlig ut i disse kampene. Det forteller om et bra nivå, forklarer Johan Selvig som fram til Viking hyret ham hadde jobben som Aftenblade­ts Viking-blogger.

Selvig hadde gode kontakter i England fra før, under oppholdet har han utvidet det og sett spennende spillere. Han svarer slik på spørsmål om at kan bli aktuelt å hente noen prøvespill­ere allerede nå:

– Dersom tid og sted passer, finnes det tilgjengel­ige spillere. Vi får se hva som skjer. Jeg har fått bygd gode relasjoner til både klubber og mennesker. Det gir oss større handlingsr­om, alt handler om å ha kontakter, understrek­er Selvig mens han i går formiddag var på vei til Carrick, Manchester Uniteds treningsan­legg.

Fredag møtes Viking og Sandnes Ulf til treningska­mp på Varhaug. Lørdag drar de mørkeblå til Marbella, Sandnes Ulf følger etter mandag. Fredrik Torsteinbø, som ble operert like før sesongen var i fjor, er på vei tilbake i full trening og sier selv at han muligens kan vaere klar til kampen mot Stabaek onsdag i neste uke.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway