Stavanger Aftenblad

Berit H. Ravndal 70 år

-

Magnar Andersen er tildelt Stavanger Søemandsfo­renings Hederspris for 2017. Andersen er kåret til beste elev på skoleskipe­t MS «Gann» i 2017. I omtalen av Magnar Andersen sier ledelsen på Berit H. Ravndal, Ålgård, er 70 år 30. mars.

Hun er født og oppvokst i Parkveien i Sandnes. Høsten 1967 flyttet hun til Ålgård og giftet seg med Torbjørn T. Ravndal. Sammen har de tre barn og åtte barnebarn

Jubilanten var i sin ungdom en habil svømmer, og trente mye i Gandsfjord samt på utallige treningsle­irer i Grimstad.

Etter at Berit flyttet til Ålgård, engasjerte hun seg snart i det lokale foreningsl­ivet. Hun var en av initiativt­akerne til etablering av Ålgård svømmeklub­b, og dro i gang babysvømmi­ng skoleskipe­t MS «Gann» følgende: Andersen har oppnådd meget gode faglige resultater. Han er punktlig, arbeidsom og dedikert. Han utmerker seg videre med saerdeles gode holdninger på 1980-tallet, noe som var nytt på denne tiden.

Hun har vaert trener, formann og også sittet i styret i Ålgård Turnforeni­ng i en årrekke. Startet som instruktør for Ålgård Turnforeni­ng for snart 50 år siden.

Berit Ravndal ble i 1999 tildelt turnforbun­dets fortjenstm­edalje og i 2005 fikk hun frivilligh­etsprisen for sitt engasjemen­t for idretten i Gjesdal kommune.

Sitt daglige virke har hun hatt som kroppsøvin­gslaerer, først fem år i Giskehalle­n i Sandnes og senere 35 år ved Gjesdal ungdomssko­le. Hun avsluttet arbeidet og foreningsa­rbeidet for fem år siden.

Selve dagen feires med middag sammen med familien i Siral.. til fag, medelever og mannskapet for øvrig. Prisen, som består av diplom og 10.000 kroner, ble utdelt på skoleskipe­t MS «Gann» tirsdag 20. mars.

 ??  ?? Fra venstre: Utdannings inspektør Karl Martin Hansen på skoleskipe­t MS «Gann», prismottag­er Magnar Andersen, sjøkaptein Bernt Jarl Berge på skoleskipe­t MS «Gann» og formann i Stavanger Søemandsfo­rening Kjell Magne Olsen. og formann i Stiftelsen Stavanger Søemandsfo­renings Legater Egil Svela
Fra venstre: Utdannings inspektør Karl Martin Hansen på skoleskipe­t MS «Gann», prismottag­er Magnar Andersen, sjøkaptein Bernt Jarl Berge på skoleskipe­t MS «Gann» og formann i Stavanger Søemandsfo­rening Kjell Magne Olsen. og formann i Stiftelsen Stavanger Søemandsfo­renings Legater Egil Svela
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway