Stavanger Aftenblad

Mediegründ­er går til E24

-

Grunnlegge­r og redaktør av Medier24.no, Gard Michalsen (32), blir ny publisher for økonominet­tstedet E24.

Michalsen overtar jobben i E24 etter Per Valebrokk, som sluttet tidligere i år for å bli en del av hotellinve­stor Petter Stordalens nye PR-byrå.

– Dette var ikke noe jeg hadde planlagt, men man kan aldri vite når sånne muligheter kommer. Men når de kommer, må man noen ganger bare bestemme seg og ta sats, sier Michalsen til egen avis.

Gard L. Michalsen etablerte selv Medier24.no i 2014. Nettavisen har gradvis vokst og har i dag fire ansatte. Omsetninge­n i fjor var på 4,3 millioner kroner med et driftsresu­ltat på 890.000 kroner, skriver Medier24.

E24 Dine Penger, som er eid av Schibsted og VG, hadde en omsetning i 2017 på 80 millioner kroner. Selskapet har 45 ansatte.

– Med Gard tar vi et aktivt valg om mer fart og offensivit­et, med mål om å ta posisjonen som Norges desidert viktigste naeringsli­vsavis. Gard er ung, uredd, ambisiøs og rett og slett veldig dyktig. Vi er sikre på at Gard har evnen til både å bevare det E24 er gode på, og samtidig utvikle E24 på flere nye områder, sier styreleder Christian Haneborg i en pressemeld­ing.

– E24 er stort sett alltid først, noe som har bygd dagens sterke posisjon. Nå tror jeg vi i enda større grad må vaere best, sier Michalsen. (NTB)

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway