Stavanger Aftenblad

Ronaldo klar for Juventus: Måten supportern­e reagerte på drømmemåle­t, glemmer han aldri

- Nicholas Bergh

– Jeg får frysninger av å tenke på det, sier Serie A-kommentato­r Rolf-Otto Eriksen.

Torino, 3. april 2018: Real Madrid-back Dani Carvajal løfter ballen inn i Juventus-feltet. Ballen havner bak Cristiano Ronaldo, men han er nådeløs. Et klyv tilbake, et hopp og et brassespar­k i hjørnet. Cristiano Ronaldo – som blir pepet ut på omtrent alle bortebaner – får plutselig applaus fra Juventus-fansen.

– Å bli applaudert på Juventus Stadium, der så mange store fotballspi­llere har spilt, er et høydepunkt for meg. Det er noe som forblir i hjertet, sa Ronaldo etter Mesterliga-kampen.

98 dager senere bekreftet Real Madrid at Ronaldo (33) fortsetter karrieren i nettopp Juventus. Ifølge den spanske sportsavis­en Marca er overgangss­ummen på 105 millioner euro (rundt 970 millioner kroner).

Viasat-kommentato­r og Serie A-ekspert Rolf-Otto Eriksen tror den stående applausen Ronaldo fikk i april kan ha spilt en rolle.

–Jeg får frysninger av å tenke på det. Det er mulig det var et eller annet der som gjør at Juventus ble veldig riktig for Ronaldo, sier Eriksen til Aftenposte­n.

For Ronaldo er ni sesonger med eventyrlig suksess i Madrid over. Det ble 450 mål, fire Champions League-titler, to ligatitler og fire gullballer.

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway