Stavanger Aftenblad

Bom, bom og atter bom for «dødt» Oilers

- Kjetil Flygind kjetil.flygind@aftenblade­t.no

Manglerud Star vant sin andre strake kamp i DNB Arena da de slo Oilers 3-1 torsdag kveld. Mens Jacob Lagacé og resten av hjemmelage­ts rosa spillere (for å vise sin støtte til Kreftforen­ingen og Brystkreft­foreningen) bommet og bommet, fikk MS to pucker i mål bak Henrik Holm. Peter Loretnzen utlignet til 1.-1 i 2. periode, men med 19,5 sekunder igjen å spille, da Oilers jaget på for 2-2, satte Joachim Hermansen pucken i åpent mål og sikret tre poeng til Oslo øst.

Oilers-prestasjon­en var milevis under pari.

– Vi kan ikke akseptere den innsatsen vi viste i dag. Vi må spille bedre i 60 minutter. Det finnes ingen unnskyldni­ng. Vi må vaere bedre enn dette. Det vet vi alle sammen. Det er ingen enkle kamper. Vi må vaere klare når kampen starter, klare mentalt, sa Todd Bjorkstran­d etter kampen.

Han var heller ikke spesielt imponert over det laget hans leverte i overtall.

– Vi må skyte. Det gjorde vi ikke. Vi gjorde ingen god jobb der. Vi hadde fem mot tre to ganger. Den andre gangen bare dumpet vi pucken ned. Jeg sier ikke at guttene ikke prøvde, men i de situasjone­ne må vi vaere skarpere, sier amerikaner­en. Nå venter to ukers kamppause i ligaen grunnet landskampe­r. Fire Oilers-spillere er kalt til tjeneste hos Petter Thoresen.

De andre får noen fridager etter seks kamper på 14 dager.

– Tett kampprogra­m skal ikke ha noe å si for at vi tapte for MS. Vi hadde to fridager inn mot denne kampen, sier kaptein Kristian Forsberg.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway