Stavanger Aftenblad

Klarte ikke å knuse bronsedrøm­men

- Anders Boine Verstad anders.verstad@ aftenblade­t.no

FOTBALL: Sølvet var allerede utdelt til Klepp - og de «hjalp» ArnaBjørna­r til å få sin første medalje siden 2014.

– I det speakeren annonserte at Sandviken ledet parkerte de naermest bussen. Det gjorde det vanskelig for oss å score, men vi klarte å holde nullen og ta med oss poeng fra denne kampen også, sier Oliver Harder til Aftenblade­t etter kampen.

– De drøyde tiden veldig og vi syntes det var litt pinglete. Vi fikk heller ikke i gang kampen og kampen ble på en måte drept, sier kaptein Tuva Hansen.

11 kamper uten tap

Klepp avsluttet sesongen med å gå fantastisk­e 11 kamper uten tap. Det siste tapet kom mot LSK Kvinner 16. juni.

Søndagens forestilli­ng var derimot av den tamme sorten. På en humpete og vindfull Arna idrettspar­k var det naermest en kamp uten sjanser for noen av lagene.

Klepp hadde to mål for øyet når de gikk ut på banen – det var å vinne og holde nullen. De klarte én av to og så seg fornøyde med det.

– Tidligere har vi stoppet utviklinge­n på sommeren, i år har vi klart å fortsette den gode trenden ut sesongen, sier Hansen.

– Ta ett steg opp

Til neste år håper Hansen at laget skal ta det siste steget og ende opp som vinner i serien eller cupen. Dette mener 21-åringen også er et realistisk mål.

- Vi må bare jobbe på videre og bli bedre dag for dag. Samtidig er det viktig at vi beholder nøkkelspil­lerne, mener Hansen.

Det ble ingen storfeirin­g på Klepp etter kampen. Nå venter det noen rolige dager før julebordet står for tur førstkomme­nde fredag.

 ?? ANDERS BOINE VERSTAD ?? Tameka Butt (naermest i grønt) hadde ved flere anledninge­r muligheten til å knuse Arna-Bjørnars bronsedrøm, men fikk aldri ballen bak keeperen.
ANDERS BOINE VERSTAD Tameka Butt (naermest i grønt) hadde ved flere anledninge­r muligheten til å knuse Arna-Bjørnars bronsedrøm, men fikk aldri ballen bak keeperen.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway