Stavanger Aftenblad

Sola ga landets beste hard kamp

- Anders Boine Verstad

Sola tapte sin første håndballka­mp for sesongen 2631, men suverene Vipers måtte ta ut alt for å avansere til cupfinalen.

Sola har vunnet alle sju seriekampe­ne i 1. divisjon og hadde slått ut to eliteserie­lag på veien til onsdagens semifinale i cupen. Hjemme mot landets beste lag, Vipers som senest søndag slo håndballgi­ganten CSC Bucuresti i mesterliga­en, gikk Sola rett i strupen på en toppet motstander fra Kristiansa­nd.

En fullstappe­t Åsenhall fikk se Sola henge godt med og gå til pause ett mål bak Vipers. De klarte ikke å følge opp i 2. omgang. Der de før pause leverte strålende skudd og kjappe returløp, mistet de konsentras­jonen og slurvet både i angrep og forsvar i andre omgang.

Dermed vant Vipers til slutt 31-26. Camilla Herrem, som dagen før hadde fått nyheten om at hun var vraket fra den norske EM-troppen, lot seg irritere kraftig.

– Jeg vet ikke helt hva vi holder på med. Vi må skjerpe oss. Vi kan ikke spille slik som vi gjorde mot Norges beste lag i andre omgang. Vi mister alt av fart og innsats, sier en oppgitt Herrem til Aftenblade­t.

En som derimot ikke var skuffet over laget var trener Scott Harrington. Han så et lag som kjempet til siste slutt.

– Jeg likte det jentene leverte. Det er fantastisk å se at de ikke hadde noen nerver da de gikk ut. Problemet i andre omgang var at Vipers har 18 gode spillere. De kan gjøre bytter uten å miste kvalitet, sier Harrington.

 ??  ?? Camilla Herrem og Sola ga Vipers har kamp i cupen.
Camilla Herrem og Sola ga Vipers har kamp i cupen.
 ?? JON INGEMUNDSE­N ?? Zymer Bytyqi og Axel Óskar Andrésson får instruksjo­ner av Bjarne Berntsen på gårsdagen Viking-trening.
JON INGEMUNDSE­N Zymer Bytyqi og Axel Óskar Andrésson får instruksjo­ner av Bjarne Berntsen på gårsdagen Viking-trening.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway