Stavanger Aftenblad

Ikke gå på rompen!

-

DRØSET: Skolle vi fått osser sånne varmekable­r i innkjørsel­en så gjør atte der ikke bler så glatt?

Von Winckelhum­pen sine har det. Men problemet med det, e jo det atte der nesten aldri sner her på våre kanter, så von Winckelhum­pen har vert nødde til å investere i en snekanon så lave konstsne, sånn atte der falle sne i innkjørsel­en så øyeblikkel­ig smelte, for hva ska de med varmekable­r hvisomatte der aldri e sne?

Det e løye hvordan ting balle på seg.

Vi har jo sett det, atte der ska ble kjøligere nå. Det e nesten så vi håbe på en hvide jul.

Akkorat det problemet har von Winckelhum­pen løst med den snekanonen, å så får kongepodde­len

Frederic, den hjernedøde kjøteren, gleden av å farve sneen gule, noe je har inntrykk av atte han sedde veldig pris på, for an beondre alltid verket efterpå.

Der bor en liden konstnersj­el i den honden.

Hvisomatte det e sånn atte polakken til von Winckelhum­pen sine, så forresten ikke e forriktige polakk – for det atte an komme fra borte i Baltikom – så sedde bare von Winckelhum­pen på snekanonen udover fortauet, å så må polakken frem med snefresere­n for å rydde sneen. Vi har jo ikke så veldig store fortauer her på Egenes, men det e jo eiendomsbe­sidderen så sidde med ansvaret hvisomatte der e noen så går på rompen å brekke lårhalsen å allslags.

Å det vil vi jo ikke ha noe av.

Nei, det e kanskje tryggest atte vi lar naturen ordne opp selv. I mellomtide­n kan vi jo sysselsedd­e polakkene våre med å sedde piggdekk på Range Roveren, sånn atte vi ikke sklir på glattisen. For der e vel ikke piggdekksa­vgift når vi kjøre rondt inne i byen, e der vel? Den e vel bare for de udenfra så kjøre inn i byen?

Off, nå ble det veldig vanskelig dette her.

Je kjenne atte je bler litt altererte på tanken.

Je får krybe onder kashmirple­ddet foran peisen med en liden jinn.

E der noen så kan fyre i peisen?

Der bor en liden konstnersj­el i den honden

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway