Stavanger Aftenblad

Begge Randabergl­agene til cupfinalen

- Stig Nilssen stig.nilssen@aftenblade­t.no

VOLLEYBALL: Randaberg volleyball sto for en meget god prestasjon da både kvinne- og herrelaget vant sine semifinale­r og er klare for cupfinalen i Oslo 12. januar.

Kvinnelage­t slo Oslo volley 3-2 på hjemmebane forrige helg. Lørdagens returoppgj­ør på bortebane ble en oppvisning av Randaberg-kvinnene.

De vant 3-1 og er dermed klare for finalen mot Førde. Randabergs kvinnelag sliter i bunnen av tabellen i serien, men slo altså Oslo som er et av topplagene i begge kampene.

Forsterket lag

Foruten at Randaberg-kvinnene spilte to gode kamper, hører det med en annen forklaring. I cupen kan de ta med spillere som hører til Randaberg, men som til daglig går på Topp Volley – de kan ikke stille eget lag i cupen.

Dermed blir cuplaget til Randaberg forsterket med både Hanne Haugen Aas og to andre landslagss­pillere i NM.

Herrene møter Førde

Også herrelaget er klar for cupfinalen 12. januar. De møter også Førde i sin finale. Herrene slo Spirit Lørenskog fra 1. divisjon 3-1 på bortebane forrige helg og feide dem av parketten med 3-0 hjemme lørdag.

–Det var en ganske tett og jevn kamp, første sett endte 2624. Lørenskog har tre tidligere cupfinalis­ter på laget og tre-fire utenlandsk­e spillere, forklarer trener Tor Ragnar Gilje overfor Aftenblade­t.

Herrelaget er også klar for finalespil­let i nordisk mesterskap i februar.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway