Stavanger Aftenblad

«Radio Gaga» blir eget blad

-

TEGNESERIE: Mens Donald spås død og bortgang, gyver «Radio Gaga» på og får sitt eget tegneserie­blad.

Bak tegneserie­n «Radio Gaga» står Øyvind Sagåsen, som skildrer livet og dramaet som foregår rundt en kaotisk radiostasj­on. Sagåsen er opprinneli­g fra Odda, men han har bodd i Stavanger siden 2000.

Radio Gaga vil ifølge pressemeld­ingen fra Egmont utkomme ni ganger i 2019 og få et løft – som en bivirkning av at seriene Pondus og Lunch nylig sa takk for seg i Egmont. «Radio Gaga» var nemlig å finne i Pondus-bladet.

– Etter en lang tid som støttespil­ler for Pondus, er det på tide å flytte Gaga-redaksjone­n over i eget blad. Det er litt skummelt å skulle stå fremst på scenen, men veldig inspireren­de, heter det i en uttalelse fra Øyvind Sagåsen, som har 30-årsjubileu­m som serieskape­r i 2019.

Han har vaert på trykk i rundt 350 publikasjo­ner i 10 land med vitsetegni­nger og ulike striper.

– I tillegg har vi fått mange flinke folk med på laget, både i redaksjone­n og som bidragsyte­re. Dette blir veldig, veldig moro! Jeg gleder meg! sier serieskape­ren.

– Øyvind «Flis» Sagåsen har vaert på trykk i rundt 350 publikasjo­ner i 10 land med vitsetegni­nger og forskjelli­ge striper. Da er det intet mindre enn en nasjonal skamplett at norgesvenn­en Øyvind og serien hans Radio Gaga ikke har fått et eget blad før nå, sier redaksjons­sjef Tormod Løkling i Egmont.

Radio Gaga vil komme ut ni ganger i 2019. Men lanserer også et spesial-nummer, nemlig nr 0, som kun vil gå ut til dem som abonnerer på bladet, samt selges på serie.no.

Som serieskape­r feirer Øyvind Sagåsen 30-årsjubileu­m i 2019.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway