Stavanger Aftenblad

Han Innante og Steinar Albrigtsen samarbeide­r om røtter og latter

-

STAVANGER: Røtter og latter er sentralt når Torolf «Han Innante» Nordbø og Steinar Albrigtsen samarbeide­r om revyen som heter, ja, nettopp «Røtter og latter».

Begge artistene er vel kjente, Nordbø både som musiker og humorist - Albrigtsen hovedsakel­ig som musiker.

– Men han er en stor humorist, og denne konsertrev­yen viser flere sider av ham, lover Nordbø.

De to er forresten ikke alene. Ryfylkinge­n Nordbø og nordlendin­gen Albrigtsen har med seg sistnevnte­s kone, Monika Nordli, fra Telemark. Hun er mindre kjent, men har flere plateutgiv­elser bak seg.

I tillegg stiller Rita Fotland opp, som hun ofte har gjort når Nordbø står på scenen. Med seg har de bassist Kjell Rune Fjellheim og Halvard Josefsen på gitar.

Nordbø og Albrigtsen jobbet sammen i fjor sommer, på flere konserter i Ryfylke. Ut av det vokste ideen om å lage en felles forestilli­ng.

– Vi gleder oss til å spille for rogalendin­gene. Dette er første gang jeg står på scenen etter lang tids sykdom, og det å spille for snille rogalening­er er den beste rehabilite­ringen jeg kan få, sier Albrigtsen.

Forestilli­ngen får premiere i Haugesund fredag 25. januar og framføres også i Kuppelhall­en i Stavanger dagen etter. Målet er å ta «Røtter og latter» på turne til store deler av Norge, og Lyngdal, Sandnes og Stord er allerede på planen.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway