Stavanger Aftenblad

Sigurd Emil Kolnes 90 år

-

Sigurd Emil Kolnes, Ganddal, er 90 år 17. januar.

Den store dagen skal feires i Strandhuse­t på Ølberg.

Jubilanten er født og oppvokst på Raege i Sola. Han flyttet til Ganddal i 1958. Han er gift med Anne Marie Braadland, har to sønner, fem barnebarn og seks oldebarn.

Sigurd er fortsatt bosatt på Ganddal, ved Stokkeland­svannet der han har en fantastisk utsikt. Hos han er alle velkommen.

Han jobbet 14 år på Ganddal Møbel og 25 år som arbeidsled­er hos Salufa.

Travhester og treskjaeri­ng har vaert to kjekke hobbyer til jubilanten i mange år. Han var også aktiv i Arbeidsled­erforening­en da han var yrkesaktiv.

Sigurd er utrolig kunnskapsr­ik og snill. Leser aviser fra perm til perm og er flink på Sudoku. Den spreke pensjonist­en kjører fortsatt bil.

Fra 1950-1951 gjorde han en innsats i Tysklandsb­rigaden der han tjenestegj­orde i Husum i SchleswigH­olstein. I 2017 ble han invitert til Tyskland og hedret for innsatsen. Det var en spennende og interessan­t opplevelse.

 ?? ANDERS LEON ANDERSEN ?? 17 år gamle Ahmed Abozer fra Sudan, til venstre, og 16 år gamle Brayan Esteban fra Colombia var denne uken i Stavanger sentrum for å samle inn penger til Colombia i regi av Innsamling­saksjonen 2019. Pengene skal gå til skoler i landet. Begge guttene går på Sola videregåen­de skole. – Vi har ikke fått inn så mye penger foreløpig, men vi gir ikke opp, sier Brayan.
ANDERS LEON ANDERSEN 17 år gamle Ahmed Abozer fra Sudan, til venstre, og 16 år gamle Brayan Esteban fra Colombia var denne uken i Stavanger sentrum for å samle inn penger til Colombia i regi av Innsamling­saksjonen 2019. Pengene skal gå til skoler i landet. Begge guttene går på Sola videregåen­de skole. – Vi har ikke fått inn så mye penger foreløpig, men vi gir ikke opp, sier Brayan.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway