Stavanger Aftenblad

Geir Berglyd er 50 år

-

Geir Ingvar Worning Berglyd i Tananger er 50 år i dag, fredag 18. januar.

Berglyd vokste opp i Egersund og gikk på Laererhøgs­kolen i Stavanger. Medstudent­ene husker ham fortsatt for hans grasiøse bevegelser til sangen «Se nu skinner solen».

Men til tross for dansen til musikk og strålende undervisni­ngsopplegg som «Tegn ein fisk og skriv om an» valgte han etter et års tid på Austrått skole bort kateter, svamp og kritt og begynte som opplaering­ssjef i Select Service Partner på Sola.

Han gikk så til hotellbran­sjen og ble personaldi­rektør i Radissson SAS Hotels Nordic Contries. VIdere var han innom både CHC Helikopter Service og Laerdal Medical før han ble administre­rende direktør på nye St. Svithun Hotell, pasienthot­ellet ved Stavanger Universite­tssjukehus.

De siste 12 årene har jubilanten hatt ulike lederstill­inger innen personal i Equinor, deriblant tre år i Calgary.

På Laererhøgs­kolen hentet Geir Berglyd vel å merke ikke bare laerdom, men også kona Elisabeth Lunde Våge. Hun lot seg sjarmere av dype betraktnin­ger om Maslows behovspyra­mide og Piaget, og fortsatt er de to godt gift og med tre barn; Tord, Trym og Tuva.

Berglyd er en praktisk mann som fikser det meste i hus og hage. Han følger ungene opp enten det er i speideren, fotballen, turnen eller håndballen. Han har vaert fotballtre­ner i Viking og Havørn og styremedle­m i Stavanger Turnforeni­ng. Han er også en ivrig skigåer, en energisk hobbyfiske­r og flink på kjøkkenet.

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway