Stavanger Aftenblad

Sola tror de kan vinne alle seriekampe­ne

- Vebjørn Olsen vebjorn.olsen@aftenblade­t.no

Sola HK møter Charlotten­lund til årets første hjemmekamp i 1. divisjon på søndag. Med 12 seirer av 12 mulige troner Sola øverst på tabellen i jakten på opprykk til Eliteserie­n. Charlotten­lund ligger midt på tabellen.

Da lagene møttes i starten av sesongen, tok Sola-damene en overbevise­nde 39-25-seier. Og sånn har resultaten­e sett ut i store deler av sesongen for den suverene ligaledere­n.

Trener Scott Harrington har tro på at ferdighete­ne i laget kan holde til en sesong uten tap. Det gjenstår 10 kamper av årets serie.

– Dersom vi konsentrer­er oss og spiller som et lag, kan vi klare det. Det handler om hvor mye vi bryr oss om å gå ubeseiret hele sesongen. Jeg prøver å holde beina til spillerne godt plantet på jorda, sier den tidligere landslagss­jefen for Faerøyene og Kina og som overtok etter at Knut Ove Joa måtte forlate trenerjobb­en etter nedrykket i fjor.

Sola vant 32-19 borte mot tabelljumb­o Stabaek onsdag kveld. Nå går laget snart inn i det som i følge treneren blir en periode med tøffere kamper. Når normalen er å vinne kampene med over ti mål, kan det vaere vanskelig å holde oppe motivasjon­en i gruppa, innrømmer Harrington.

– Selv om vi vant kampene, var vi inne i en litt dårlig periode i desember. I enkelte perioder kan det vaere vanskelig å legge ned den innsatsen som trengs. Vi må ikke tro vi vinner hver kamp uten å gjøre det som trengs på banen, sier han.

Aftenblade­t sender søndagens oppgjør fra Åsenhallen direkte fra klokken 15.55.

 ?? CHRISTOFFE­R HJALMARSSO­N ?? Greg Mauldin fikk sitt første målpoeng da Oilers slo Stjernen torsdag. I det kan det neste komme når Ringerike er motstander i DNB Arena.
CHRISTOFFE­R HJALMARSSO­N Greg Mauldin fikk sitt første målpoeng da Oilers slo Stjernen torsdag. I det kan det neste komme når Ringerike er motstander i DNB Arena.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway