Stavanger Aftenblad

Tester Klemetsen Jakobsen mot Vidar

- Stig Nilssen stig.nilssen@aftenblade­t.no

Fotball: Sandnes Ulf innleder også kampene i sesongoppk­jøringen mot en lokal motstander. Fredag møter de lyseblå 2. divisjonsl­aget Vidar. Oppgjøret skulle egentlig vaert spilt i Sandnes, men på grunn av frost i bakken er den flyttet til Varhaug klokken 1800.

Sandnes Ulf-trener Bengt Saeternes er tydelig på at spillerne er stinne av trening, og at han ikke vil slippe opp på det før de drar på treningsle­ir til Marbella 25. februar.

– Den første kampen mot Vidar handler om å komme i gang og la de nye spillerne få prøve drakten. Det blir også kjekt å få spille på stor bane igjen, påpeker Saeternes overfor Aftenblade­t.

Sandnes Ulf, som endte på 10. plass i fjorårets 1. divisjon, har trent mye innendørs på små flater i Stangeland Arena på Tjelta i januar. Mot Vidar håper Saeternes å se igjen ting de har trent på der. Der får han også sjansen til å se lagets nye spillere, men han vil også la prøvespill­er Thomas Klemetsen Jakobsen slippe til. Han spilte for Vidar i fjor, har trent med Sandnes Ulf to-tre uker og håper på kontrakt.

Samtidig må Saeternes unnvaere flere av sine bedre spillere på grunn av skader. Keeper Saku-Pekka Sahlgren blir neppe klar til seriestart, spissen Kent Håvard Eriksen slipper ikke til før kampene mot Ull/Kisa eller Skeid i Marbella. Backen Ari Jonsson er ute til høstsesong­en, backen Daniel Edvardsen sliter også og spiller heller ikke i Marbella.

 ??  ??
 ?? STIG NILSSEN ?? Thomas Klemetsen Jakobsen.
STIG NILSSEN Thomas Klemetsen Jakobsen.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway