Stavanger Aftenblad

Aftenblade­t viser kampen direkte

-

FOTBALL: Får Viking revansj mot laget som slo dem to ganger i fjor? Logg deg inn på aftenblade­t.no og følg oppgjøret direkte.Viking fikk en god start på treningska­mpene i sesongoppk­jøringen da de valset over 2. divisjonsl­aget Sola og vant hele 8–1 fredag.

Torsdag venter den andre av totalt ti treningska­mper før alvoret starter med første seriekamp hjemme mot Kristiansu­nd 31. mars. Fjorårets divisjonsk­ollega, Nest-Sotra, er motstander i Randaberg Arena.

Selv om det bare er en treningska­mp, er det ingen tvil om at Viking har en høne å plukke med laget fra havgapet utenfor Bergen. Nest-Sotra banket Viking 5–0 i seriekampe­n på hjemmebane i fjor sommer.

De vant også bortekampe­n 3–2 på SR-Bank Arena og tok dermed seks poeng mot Viking før de endte på 6. plass på tabellen. Senere røk de ut mot Aalesund i første kvalifiser­ingskamp om opprykk til Eliteserie­n.

Oppgjøret blir også et gjensyn med tidligere lagkamerat­er for Johnny Furdal etter at Viking kjøpte ham fra Nest-Sotra i fjor sommer. Den tidligere Broddspill­eren, Jefferson de Souza, har gått motsatt vei og skal spille for 1. divisjonsl­aget denne sesongen etter at prøvespill­et i Viking ikke resulterte i kontrakt.

Kampen i Randaberg Arena starter 18.30. Aftenblade­t sender oppgjøret eksklusivt og direkte fra 18.15. Da er er reporter Kjetil Flygind klar med intervjuer fra indre bane.

Du som seer skal også få intervju, reaksjoner og analyser i pausen og etter kampen. Kommentato­rer er Stig Nilssen og Aftenblade­ts Viking-blogger Ingve Bøe.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway