Stavanger Aftenblad

United-sjef Solskjaer ble spurt om han kan spille selv

-

FOTBALL: På sin 46-årsdag ble Ole Gunnar Solskjaer spurt om han er for gammel til å spille mot Crystal Palace onsdag. Inntil ti spillere er ute med skader.

– Jeg tror ikke alderen er problemet, det er formen, kontret Manchester United-manageren, som da han møtte pressen på fødselsdag­en ikke hadde full oversikt over skadesitua­sjonen før bortekampe­n i London.

Solskjaer måtte bytte ut tre spillere før pause i søndagens hjemmekamp mot Liverpool, og han kan bli nødt til å sende flere unggutter på banen onsdag.

Endelig opptelling av skadesitua­sjonen er ikke gjort, men en del er helt sikkert uaktuelle onsdag.

Antonio Valencia har fått et tilbakesla­g i sin opptrening og er tilbake først i slutten av mars. Nemanja Matic ble skadd på trening for Liverpool-kampen og blir ute noen uker. Solskjaer sa at han ikke tar sjansen på å bruke Anthony Martial riktig ennå, i lys av det som skjedde med Lingard.

– Jesse hadde veldig lyst til å spille mot Liverpool, men i etterpåklo­kskapens lys var det nok noen dager for tidlig, sa Solskjaer. Etter at Ander Herrera og Juan Mata måtte ut tidlig søndag måtte også innbytter Lingard gi seg med skade før pause.

Phil Jones sliter med sykdom, mens den 17-årige spissen Mason Greenwood også er ute.

Skadelista omfatter altså følgende ti spillere: Valencia, Darmian, Jones, Matic, Herrera, Mata, Lingard, Rashford, Martial, Greenwood. (NTB)

 ?? FOTO: NTB SCANPIX ?? Ole Gunnar Solskjaer og Manchester United sliter med skader.
FOTO: NTB SCANPIX Ole Gunnar Solskjaer og Manchester United sliter med skader.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway