Stavanger Aftenblad

Svensk superstjer­ne kommer til Utopia-festivalen

- Leif.tore.lindo@aftenblade­t.no

KONSERT: Zara Larsson kommer til Utopiafest­ivalen i august.

Leif Tore Lindø

Svenske Zara Larsson har milliarder av streams, flere MTV EMApriser og en hit-katalog få andre artister kan måle seg. Nå er superstjer­nen klar for Utopia-festivalen i Stavanger som arrangeres 23.-24. august.

«Det finnes få andre navn i popverden som kan måle seg med det Zara Larsson har opplevd de seneste årene!», sier festivalsj­ef Espen Yung Svendsen i en pressemeld­ing.

Larsson slo gjennom i 2013 da hun ga ut sangen «Uncover». Siden den gang har hun pumpet ut vendens-hits i et bankende kjør. Med sanger som «Lush Life», «Ain’t My Fault», «Never Forget You», «Symphony» og «I Would Like» har hun tatt verden med storm.

Det hele toppet seg da hun sammen med David Guetta, som forøvrig spilte på Utopia i 2017, Bandit, Tinie Tempah og nevnte David Guetta. Hun har ved flere anledninge­r spilt på Ellen DeGeneres show. Svensken har rasket med seg 30 gullplater, 125 platinumpl­ater og 1 diamantpla­te. Nylig slapp hun singelen «Ruin My Life», en pop-ballade som allerede har satt sine sterke spor og som i skrivende stund naermer seg 200 millioner streams på Spotify.

Nå er Zara Larsson klar for Utopia, og topper plakaten sammen med allerede annonserte Karpe, og i tillegg er Dagny annonsert.

I pressemeld­ingen skriver festivalen også at de har måttet tredoble VIP-seksjonen grunnet enorm pågang. Det var allerede utsolgt for VIP-billetter i november, men grunnet fleksibili­tet i Stavanger konserthus har festivalen nå klart å utvide såpass at det er plass til tre ganger så mange mennesker.

Utopia har siden oppstarten i 2017 presentert artister som David Guetta, Kygo, Matoma, Steve Angello, Seeb, Sigrid, Sondre Justad og Highasakit­e utenfor Stavanger konserthus.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway