Stavanger Aftenblad

Dette sier Veton Berisha om Brann-interessen

-

FOTBALL: Etter at Rapid Wien-spissen Veton Berisha (24) i flere måneder har blitt linket til en retur til Viking, skrev Bergens Tidende i går at også Brann har kastet seg inn i jakten på angriperen. Avisen skriver også at RBK og Sarpsborg har vist interesse. BT anslår at det vil koste Brann mellom 5 og 10millione­r kroner å hente Berisha til Bergen. Brann har tidligere vist at de er i stand til å hente spillere i den priskatego­rien etter å ha fått hjelp fra investorer.

Nyheten ble heftig debattert i sosiale medier, spesielt fra Viking-fans som fryktet at Berisha skulle spille i rød drakt kommende sesong. Det kokte i mobiltelef­onen til Berisha også.

– Du kan aldri vite hva som skjer i fotballens verden, men hvis det er én klubb jeg ønsker å spille for dersom jeg kommer hjem til Norge, så er det Viking, understrek­er Veton Berisha overfor Aftenblade­t. Han er kjent med at flere norske og utenlandsk­e klubber har vist interesse den siste tiden. Berisha har ett år igjen av kontrakten med Rapid Wien. Den østerriske hovedstads­klubben betalte 18 millioner for ham for to år siden. Viking-trener Bjarne Berntsen uttaler til Aftenblade­t at det omtrent blir umulig rent økonomisk å hente Berisha hjem nå.

Berisha holder fortsatt muligheten for en Viking-retur åpen, men påpeker samtidig at det kan finnes andre alternativ som er spennende dersom Rapid Wien vil selge ham.

- Jeg går ikke til en annen utenlandsk klubb bare fordi det medfører mer penger og en større klubb. Det skal vaere riktig. Bare noen få klubber oppfyller de kriteriene jeg har, påpeker Berisha.

Aftenblade­t er kjent med at en rekke utenlandsk­e klubber også har Veton Berisha på blokken og har sjekket muligheten for en overgang, blant annet en Serie A-klubb. Veton Berisha spilte nylig en meget god kamp og scoret mål da Rapid Wien slo suverene Salzburg i den østerriksk­e serien 24. februar, men opplevde å bli benket i den neste serierunde­n som endte med 4–0-seier. Det gjenstår to runder av grunnserie­n i Østerrike, deretter begynner sluttspill­et.

 ?? RUSSELL CHEYNE ?? Veton Berisha.
RUSSELL CHEYNE Veton Berisha.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway