Stavanger Aftenblad

Kjøperne

-

y Capman er et nordisk finansieri­ngselskap med hovedkonto­r i Finland. Selskapet forvalter over 3 milliarder euro, tilsvarend­e over 30 milliarder kroner. Fondet investerer i ikke-børsnotert­e selskaper, eiendom og infrastruk­tur. y Capman driver også finansiell rådgivning og andre finansiell­e tjenester. Selskapet har 140 ansatte i flere hovedstede­r, og med hovedkonto­r i Helsinki. y CBRE Caledon Capital Management Inc. er et canadisk fond som investerer i infrastruk­tur og i ikke-børsnotert­e selskaper. Kundene er i hovedsak institusjo­nelle investorer, for eksempel pensjonsfo­nd. Etablert i 2007. I dag er det 45 forvaltere i selskapet, som har en forvaltnin­gskapital på 10 milliarder dollar, altså ca 88 milliarder kroner.

 ?? JARLE AASLAND ?? Styreleder og hovedeier i DSD, Yuhong Hermansen, orienterer her om dem planlagte utbygginge­n av DSD Front, et nytt kontorbygg som det Hermansen-eide selskapet Herfo Finans skal få bygget på Holmen.
JARLE AASLAND Styreleder og hovedeier i DSD, Yuhong Hermansen, orienterer her om dem planlagte utbygginge­n av DSD Front, et nytt kontorbygg som det Hermansen-eide selskapet Herfo Finans skal få bygget på Holmen.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway